Deputatul Ben Oni Ardelean sare la gatul primarului Timisoarei, dupa ce edilul a anuntat ca nu mai finanteaza ATCCE. “Timisoara nu are voie sa dea gres din cauza unui baietel rasfatat ajuns in fruntea orasului, alaturi de gasca sa!”

Reactie nervoasa a deputatului liberal Ben Oni Ardelean, dupa ce primarul Dominic Fritz a anuntat, aseara, ca Primaria Timisoara nu va mai finanta Asociatia Timisoara – Capitala Europeana a Culturii.


“Ne-am pierdut si increderea in capacitatea asociatiei de a livra programul cultural pentru 2023. Nu mai este timp de lamentari si amanari, prin urmare am decis ca din aceasta saptamana sa nu mai finantam aceasta asociatie pana cand ea nu va traversa o reforma profunda prin care sa recastige increderea comunitatii”, a declarat Dominic Fritz, in urma sedintei Adunarii Generale a Actionarilor ATCCE.

Chiar daca edilul orasului a dat asigurari ca finantarea programului cultural al proiectului Timisoara Capitala Europeana a Culturii va continua prin nou-infiintatul Centru de proiecte al Municipiului Timisoara, deputatul liberal atrage atentia ca acest conflict, de la varful ATCCE, este daunator intregii tari, nu doar orasului, si-i indeamna sa plece acasa pe cei care nu sunt in stare sa gaseasca solutii.

Iata mesajul taios al vicepresedintelui PNL:  

“Timisoara Capitala Europeana a Culturii nu are voie sa dea gres din cauza unui baietel rasfatat ajuns in fruntea orasului, alaturi de gasca sa.

De peste opt luni, primarul Timisoarei promite cu surle si trambite restartarea proiectului de inters national si european “Timisoara 2023”. Din pacate singurele actiuni intreprinse au constat in nenumarate scandaluri si conflicte, postari lacrimogene pe Facebook, contractarea cu 27.000 € a unei firme de consultanta detinuta de celebra Corina Suteu (ministra cu ponei roz a lui Ciolos) si multe altele.

Surprinzator, ieri aflam ca Primaria Timisoara nu va mai finanta Asociatia “Timisoara Capitala Culturala Europeana”, ci va merge pe drumul sau, pompand bani in nou infiintatul Centru de Proiecte al PMT – care se doreste a fi o enclava in cadrul proiectului TM2023, una in care gasca insetata gestioneaza de una singura toti banii de la Primarie.

Stimati domni, va rog, opriti-va! Incetati cu mentinerea unor conflicte daunatoare pentru intreaga tara, nu doar pentru oras! Gasiti solutii si nu va mai mutati jucariile in functie de cum va este voua bine!

Timisoara are nevoie de profesionisti demni si cinstiti la carma sa! Am spus-o in repetate randuri: nu sunteti in stare, plecati acasa! Din pacate, zilnic, alaturi de marea dumneavoastra echipa de “profesionisti”, dovediti intregii comunitati ca sunteti cea mai mare dezamagire. Treziti-va odata!” (Mara Ion)

Leave a Reply