Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara recruteaza candidati pentru adminterea la Academia de Politie “Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti (P)

Gruparea de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara recruteaza candidati pentru participarea la concursul de admitere organizat, in anul 2021, la Academia de Politie “Alexandru Ioan Cuza” Bucuresti.


Sunt scoase la concurs: 7 locuri alocate Jandarmeriei Romane la Facultatea de Politie, domeniul de licenta „Drept”, specializarea Jandarmi, 100 de locuri cu taxa, pentru invatamant la distanta, la Facultatea de Politie, domeniul de licenta „Drept” si 60 de locuri la Facultatea de Politie – specialitatea Jandarmi, domeniul de licenta „Stiinte militare, informatii si ordine publica”, specializarea „Ordine si siguranta publica”, din care: 52 locuri alocate Jandarmeriei Romane, un loc alocat Comenduirii, 5 locuri alocate SPP si 2 locuri alocate SIE.

Sunt, de asemenea, scoase la concurs 6 locuri alocate Jandarmeriei Romane, la Facultatea de Politie, pentru invatamant cu frecventa redusa, in domeniul de licenta „Stiinte militare, informatii si ordine publica”, specializarea „Ordine si siguranta publica”.

Cererile-tip de inscriere se completeaza de catre candidati, se semneaza si se transmit, exclusiv in format electronic, la adresa de e-mail grjmbtm@jandarmeriamobilatimisoara.ro, pana la data de 11 iulie 2021, inclusiv in zilele de sambata si duminica.

Candidatii trebuie sa fie absolventi de liceu, cu diploma de bacalaureat, sa aiba cel mult 27 de ani impliniti in cursul acestui an si sa indeplineasca conditiile si criteriile specifice de recrutare. Datele privind recrutarea sunt postate pe site-ul unitatii la adresa www.jandarmeriamobilatimisoara.ro, rubrica Organizare / Cariera / Anunturi si conditii de angajare.

Candidatii recrutati in judetul Timis sustin probele de concurs, respectiv traseul practic-aplicativ si proba scrisa de verificare a cunostintelor, la Centrul zonal de selectie organizat la Scoala de Pregatire a Agentilor Politiei de Frontiera “Avram Iancu” Oradea.

Informatii suplimentare se pot obtine la Compartimentul Resurse umane al Gruparii de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timisoara, telefon 0256.490367, 0256.490990 int. 24412, 24662 sau la resedinta unitatii, in mun. Timisoara, strada Gheorghe Baritiu, nr. 19-21, de luni pana vineri, orele 8-16. (Gruparea de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara – Compartimentul Informare, relatii publice si cu publicul)

Leave a Reply