Summer Sale la Iulius Town Timisoara: bucura-te de reduceri de pana la 70%, mii de premii, dar si de o excursie in valoare de 2.500 de euro! (P)

Vara e abia la inceput, dar Iulius Town a dat deja startul reducerilor de sezon! Experimenteaza cu tinutele tale preferate, acum la cele mai accesibile preturi. Rochii casual sau elegante, pantaloni perfecti pentru zilele de vara, tricouri cool, fuste si bluze vaporoase, toate pot fi accesorizate cu modele unice de pantofi sau sandale, accesorii cat mai colorate si parfumuri fresh. Descopera catalogul complet al ofertelor de vara pe website-ul Iulius Town Timisoara! Dupa ce iti reinoiesti garderoba cu tendintele verii, Iulius Town te trimite in vacanta si te premiaza!


Fiecare sesiune de shopping are farmecul ei, dar Summer Sale aduce in plus si o portie generoasa de buna dispozitie si articole vestimentare mult dorite, la preturi tentante. Astfel, iti poti innoi complet garderoba personala si a intregii familii cu ceva nou, in trend si care ti se potriveste perfect. Brandurile afiseaza super reduceri de pana la 70%.

Dupa sesiunea de shopping la magazinele din Iulius Town, te asteptam la Centrul de premiere, din zona magazinului Mango, cu bonurile a caror valoare cumulata este de minimum 300 lei si primesti pe loc vouchere cadou la magazinele tale favorite sau bauturi racoritoare. Grabeste-te, premiile sunt oferite zilnic primilor 100 de clienti, iar campania se incheie pe 31 iulie 2021! 

Pentru ca este sezonul vacantelor, Iulius Town ti-a mai pregatit o surpriza. Dupa ce iti primesti cadoul instant, esti inscris automat la o tombola, unde poti castiga un voucher in valoare de 2.500 de euro, care te va duce intr-un concediu racoros la munte sau sa faci o baie in mare. Castigatorul premiului va fi ales prin tragere la sorti pe 2 august 2021, dupa ora 12.00. Partenerul tombolei este DerTour. Pentru mai multe informatii consulta regulamentul pe website-ul Iulius Town!

Daca esti in cautare de piese fresh pentru zilele la birou sau te pregatesti de vacanta, viziteaza brandurile Guess, Mango, Motivi, Tommy Hilfiger, Antoni Zeeman, Bigotti care te intampina cu discounturi substantiale! Insa, cu tinute in tendinte la preturi ispititoare te asteapta si alte locatii, asa ca tot ce ai nevoie pentru a contura outfituri admirabile, cu personalitate, este creativitatea.

Pentru o tinuta sofisticata adauga si o geanta intr-o nuanta vibranta, iar daca preferi stilul mai simplu, dar vrei sa iesi in evidenta, opteaza pentru o curea casual sau un ceas special. Accesorii la preturi mici gasesti la Kultho, Meli Melo, Pandora, Parfois, Splend’or, Swarovski si Bijuteria Gia.

Tot acum iti poti completa si colectia de incaltaminte. Sabotii si flip-flops sunt ideale pentru zilele calduroase si gasesti o multime de modele la Anna Cori, Pantoful Galben, Tamaris si Tezyo la preturi atractive. In zilele mai racoroase, merita sa optezi, printre altele, pentru loafers cu talpa mai groasa, sneakersi, pantofi stiletto ultra chic sau chiar cizme cowboy. Fa o vizita si la alte magazine de specialitate si descopera ofertele estivale!

Totodata, MAC, Inglot, Xpert Beauty, Gerovital, dm drogerie markt, The Body Shop si Laboratoarele Fiterman au o oferta bogata de cosmetice, produse de ingrijire, de make-up si parfumuri la preturi irezistibile.

Si daca iubesti miscarea si petrecerea timpului in aer liber, ai nenumarate motive sa vii la cumparaturi in Iulius Town Timisoara. Adidas, Buzz, Grid si Sport Vision au taiat din preturi.

Copiii se pot bucura si ei de o oferta variata de articole la preturi atractive. Chicco, Next si Hippoland afiseaza numeroase discounturi pentru ca cei mici sa se distreze din plin in vacanta mare si sa fie cat mai cool.

Lista reducerilor continua si la magazinele cu produse pentru casa sau de servicii. Intra pe website-ul Iulius Town si descopera intreaga paleta de oferte!

Leave a Reply