RETIM si ADID Timis anunta modificarea tarifelor de colectare-transport a deseurilor municipale in Zona 1 a judetului Timis (P)

RETIM Ecologic Service S.A. impreuna cu ADID Timis informeaza toti utilizatorii serviciului de salubrizare (persoane fizice, asociatii de proprietari/locatari, persoane juridice si institutii publice) din Zona 1 a judetului Timis, ca urmeaza sa se modifice tarifele de colectare-transport a deseurilor municipale.


Modificarea tarifelor este determinata in principal de cresterea cuantumului salariului minim pe economie, de cresterea valorii tichetelor de masa, de cresterea costului de colectare a sticlei (datorata cresterii in anumite zone a numarului de clopote si/sau a frecventelor de colectare),  de actualizarea cu indicele preturilor de consum, precum si de cresterea tarifelor de preluare la Statia de Sortare a Municipiului Timisoara (operata de catre Colterm S.A.).

Propunerea de modificare a tarifelor unice  pe categorii de utilizatori si a tarifelor diferentiate (rezidual si reciclabil) pentru colectarea si transportul deseurilor municipale si a deseurilor similare a fost avizata favorabil de catre Consiliul Director al ADID Timis, noile tarife urmând a fi adoptate de catre autoritatile deliberative a unitatilor administrativ-teritoriale din Zona 1 de colectare-transport a deseurilor municipale din judetul Timis, precum si de AGA ADID, in vederea aplicarii acestora.

Tarifele aplicabile pentru intreaga Zona 1 Timis vor fi:

Pentru Persoane fizice , tarife exprimate in Lei cu TVA

Tarif – populatieU.MTarif actual – LEI cu TVA –Tarif nou – LEI cu TVA
Unic, din careRezidualReciclabil
POPULATIE URBANlei/persoana/luna12.4212.869.843.02
POPULATIE RURALlei/persoana/luna4.244.393.351.03

Pentru persoane juridice – tarife exprimate in lei fara TVA

Tarif – persoane juridiceU.MTarif actual – LEI FARA TVA –Tarif nou – LEI FARA TVA
Unic, din careRezidualReciclabil
Agenti economici si Institutii Publicelei/tona356.94367.68425.04261.40

Localitatile care apartin Zonei 1 a judetului Timis sunt urmatoarele : Becicherecu Mic, Biled, Bucovat, Carpinis, Cenei, Checea, Dudestii Noi,  Dumbravita, Fibis, Foeni, Ghiroda, Giarmata, Giroc, Giulvaz, Iecea Mare, Masloc, Mosnita Noua, Ortisoara, Otelec, Parta, Peciu Nou, Pischia, Remetea Mare, Satchinez, Sacalaz, Sânandrei, Sânmihaiu Român, Sag, Sandra, Timisoara, Uivar, Varias. (I.P.)

 

 

Leave a Reply