VIDEO. Fostul manager al Spitalului Municipal Timisoara dezvaluie motivul schimbarii sale din functie, chiar daca a adus unitatii milioane de euro din fonduri europene

Prezenta in studioul emisiunii Bursa afacerilor, din 5 iulie, de la TV Europa Nova, dr. Olimpia Oprea, fostul manager al Spitalului Municipal Timisoara, a dezvaluit motivele care au dus la schimbarea sa din functie, chiar daca a adus spitalului milioane de euro din fonduri europene.


“Partidul nu m-a mai sustinut. Fostul presedinte al PNL Timis, Nicolae Robu, a cedat recomandarilor venite de la conducerea centrala a partidului, personal a fostului premier Ludovic Orban. Mai multe nu pot sa va spun, dar se cunosc aceste detalii in interiorul partidului”, a dezvaluit medicul primar ginecolog de la Maternitatea Odobescu.

Domnia sa a lamurit si conflictul pandemic pe care l-a avut cu fosta conducere a DSP Timis, in perioada mandatului Marianei Radulescu, care a ajuns in vizorul procurorilor de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, dar si mult-discutata afacere a containerelor aduse, in aprilie 2020, de la Sibiu, pentru bolnavii de Covid-19, cu un pret al transportului mai mare decat valoarea chiriei.

In contextul in care dr. Olimpia Oprea a adus Timisoarei, din proiectele europene pe care le-a scris si implementat, peste 40 milioane de euro, este foarte posbil ca, in curand, sa auzim ca domnia sa a intrat in cursa pentru sefia Spitalului Judetean Timisoara. Aflati mai multe, urmarind emisiunea Bursa afacerilor din 5 iulie, de la TV Europa Nova Timisoara. (E.T.)

Leave a Reply