Cine esti dumneata, domnule Fritz? PSD Timisoara a lansat o provocare online, pentru a testa gradul de transparenta al membrilor USR

Refuzul primarului german al Timisoarei, Dominic Fritz, de a-si publica actele de studii si de domiciliu, ignorand explicit o hotarare de consiliu local, a determinat principalul partid de opozitie, PSD, sa lanseze o provocare publica. Identity Challenge #cineestitufritz isi propune sa testeze gradul de transparenta al USR, in conditiile in care principiul transparentei a fost invocat permanent in campania electorala pentru alegerile locale.


Iata comunicatul de presa remis de PSD Timisoara:

Provocata de atitudinea aroganta, duplicitara si tot mai isterica a primarului Dominic Fritz si de refuzul acestuia de a-si publica documentele de studii si de domiciliu, echipa PSD Timisoara lanseaza o initiativa in spatiul virtual: Identity Challenge #cineestitufritz.

Aceasta campanie are si un motto: Cine esti dumneata cu adevarat, domnule Fritz? De cine si de ce te temi?, pentru ca PSD Timisoara crede ca sub aspectul imaculat al primarului, vandut noua ca un produs exclusiv de marketing si de PR platit scump, se ascunde ceva ce acesta nu doreste sa fie dezvaluit.

Opozitia USR Timisoara fata de publicarea de catre alesii locali a diplomelor de studii si a localitatii de domiciliu este o reactie total lipsita de transparenta, acel ”concept” pe care si-au condus aproape toata campania de alegeri pentru Primaria Municipiului Timisoara si pe care il resping acum prin invocarea unor argumente puerile.

Am inteles ca #farapenaliinfunctiipublice a fost un praf in ochi, asta a devenit deja foarte clar, dar vrem sa ne convingem ca si #transparenta este tot o tema folosita doar ca o momeala pentru obtinerea unor voturi in plus”. (Mara Ion)

Leave a Reply