Un avocat din Baroul Timis, audiat mai multe ore la IPJ Timis! Carin Antonescu a recunoscut, intr-o inregistrare audio, ca stia despre planul interlopului Lucian Boncu de a “executa” un jurnalist

Unul dintre principalii aparatori ai interlopilor din Timisoara a fost audiat, in urma cu cateva zile, la IPJ Timis, in dosarul privind tentativa de “executare” a unui jurnalist, dupa un plan care a fost pus la cale de Lucian Boncu.


Comisarul sef Silviu Sarbu, de la Serviciul de Investigatii Criminale, s-a autosesizat si l-a invitat pe avocat sa dea o declaratie oficiala, dupa aparitia in spatiul public a unei inregistrari audio in care Carin Antonescu recunoaste ca era la curent cu intentia criminala a liderului interlop si chiar i-a recomandat sa amane momentul operatiunii finale.

“Sunt incercat, ca ma-ncearca toata lumea pe mine, ca eu nu pun botu’ la prostiile astea, sti!? Si nu i-am zis nimica lui Bota si nici nu aveam ce sa-i spun, stii?! De aia, atata i-am spus: Ba, spune-i lui Luci, daca vrea sa-l faca, nu acuma, dupa ce a aparut articolul, sa mai stea o luna si dupa aceea sa-l faca, daca vrea neaparat! Am zis asa sau nu? Linisteste-l”, spune Carin Antonescu, intr-o discutie mai lunga purtata, in 11.09.2019, cu fostul tovaras al lui Boncu, Alin Huc, si cu fostul agent de politie Dragan Ilin.

Unul dintre cei doi a inregistrat clandestin confesiunea avocatului si a predat-o, cu proces-verbal, la DIICOT Timisoara. Ulterior, stenogramele acestor discutii au fost atasate la dosarul planului ucigas.

Deocamdata, nu se cunoaste calitatea in care Carin Antonescu a fost audiat de politistul judiciarist, timp de mai multe ore, insa este posibil care acesta sa fie inculpat pentru tainuire sau nedenuntare. Cum, de asemenea, poate fi luata in calcul si calitatea de martor, intrucat era la curent cu planul urzit in lumea interlopa.

Intrebat daca informatia privind audierea sa la IPJ Timis este reala si, daca da, in ce calitate a dat declaratie, Carin Antonescu a refuzat sa raspunda.

Reamintim ca, din ianuarie 2017, avocatul face parte dintr-o loja masonica, iar aceasta fratie oculta, la care au aderat si multi justitiari locali, il poate ajuta sa treaca peste problemele spinoase din cariera sa… (G.I.)

Leave a Reply