VIDEO. Ipocrizia salveaza Romania! Primarul Piedone isi promoveaza imaginea printre bunicutele care vand legume pe trotuar. “Este una dintre acele femei haituite ani in sir de politistii locali!”

Surprins de DNA intr-o convorbire cu seful sindicatului Metrorex, Ion Radoi, in timp ce ii cerea o jumatate de statie de metrou pentru spatii comerciale, primarul Sectorului 5 Bucuresti, Cristian Popescu Piedone, a incercat sa o dea la intors.


“Am facut un spirit de gluma, in stilul meu caracteristic. Cum sa zic, si la telefon, sa mi se dea jumatate de statie, pai ce, am innebunit? Fiecare e pe lege, eu am spus in convorbire ca sunt pe lege. Una a fost la telefon, alta sunt documentele. Am zis-o intr-un spirit de gluma”, s-a aparat edilul penal bucurestean, intr-o declaratie pentru G4Media.

Desigur ca Popescu Piedone nu uita ca are o condamnare de 8 ani inchisoare in dosarul Colectiv, iar prietenii sai din justitie se chinuie sa-l scape de la carcera, fortand o schimbare a incadrarii juridice. Urmatorul termen, in 22 septembrie.

In acest context, primarul Piedone a pornit in cautarea timpului pierdut, ca un autentic personaj din romanele lui Proust, si nu precupeteste niciun efort, oricat de penibil ar parea, pentru a-si croi o imagine unui om milos, generos si util cetatenilor din sectorul pe care-l conduce.

Iata o mostra de ipocrizie marca Piedone, care a fost pusa in scena in urma cu aproape o luna, mai exact, in 27 iunie 2021.

“Am intalnit o maicuta blanda, cu basmaluta si sort inflorat, cusut grabit, si vesminte cu iz de busuioc. Avea doua bagaje cu de-ale gurii, rezemate cat sa nu incurce pe nimeni. O manuta de ardei iuti insirati cate doi – trei, pe o ladita capatata si un sfert de punguta cu corcoduse acre si cateva capatani de usturoi nou… cateva legaturi de leustean toropit de soare. Statea blanda maicuta pe-o ladita si astepta musterii care sa-i ia marfa de cativa leuti…

Da… este una dintre acele femei haituite ani in sir de politistii locali “feroce”, amatori de amenzi hilare si imorale…

Dragilor, nu amendam bunici cu palmele tabacite de sapa si de brazde! Nu acesti oameni sunt infractorii! Si… NU! NU-I trebuie Sectorului 5 palmares de amenzi pentru urzici, patrunjel si corcoduse vandute de oameni oropsiti la raspantii de drumuri!!!

Pentru bunicii care muncesc ca sa traiasca, pentru batranii nostri cu palmele crapate de sapa… punem tarabe! Si ii ajutam sa-si vanda ce au prin gradini!

Gratuit, desigur!

PS: Daca vedeti, cumva, bunici zarzavagii haituiti in Sectorul nostru… dati-mi, va rog, de stire!

Asa sa ne ajute Dumnezeu!

Cu drag, primarul Piedone!”. (Mara Ion)

Leave a Reply