La Trattoria Bistro & Lounge, noul restaurant din Iulius Town, aduce savorile din Roma in centrul Timisoarei (P)

Una dintre cele mai apreciate bucatarii este cea a Italiei, cu diversitatea felurilor de mancare si ingredientele mereu proaspete, dar si cu gustul delicios al preparatelor mediteraneene. In Iulius Town Timisoara ai parte acum de experiente culinare exact ca in centrul Romei, la noul restaurant: La Trattoria Bistro & Lounge.


In istoria Italiei, tratoriile erau afaceri de familie, axate pe prepararea mancarii cu gust autentic si cu retete transmise din generatie in generatie. Pastrand traditia, in Iulius Town, la parterul cladirii de birouri United Business Center 1, s-a inaugurat La Trattoria Bistro & Lounge, un nou concept, personalizat cerintelor culinare autohtone.

Se zice ca la trattorie mergi cand vrei sa te bucuri de o seara relaxanta, intr-un loc confortabil, unde preparatele sunt pe masura asteptarilor, iar veselia nu lipseste.

Noua locatie din Iulius Town te asteapta in fiecare zi cu un mic dejun delicios ori un brunch, Tapas & Appetizer cu bruschete, mix de branzeturi fine cu fructe si miere sau salate fresh.

Din meniul La Trattoria Bistro & Lounge nu lipsesc nici Pastele si Risotto, dar nici specialitatile din fructe de mare sau carne. Avand o suprafata de aproximativ 175 metri patrati, la La Trattoria Bistro & Lounge poti sa vii impreuna cu prietenii sau familia si sa experimentati cu adevarat atmosfera primitoare, tipic italieneasca.

Noua locatie din Iulius Town dispune si de o terasa generoasa, unde fiecare seara de joi va fi magica, pentru ca se anunta petreceri tematice cu muzica live.

Imagineaza-ti un fine dining cu paste cu pui, zucchini si pesto de busuioc ori un Italian supreme Burger cu cartofi prajiti si melodia ta preferata pe fundal, mixata de DJ-ul pe care il urmaresti pe Instagram! Saptamana aceasta, pe 22 iulie 2021, incepem seara cu Victor Diaz, care va incalzi atmosfera de la ora 20.00, iar de la 22.00, John Trend va da start distractiei.

In fiecare zi descoperi ce incursiune culinara iti este propusa. La Trattoria Bistro & Lounge este prezent si pe Facebook si Instagram, unde in fiecare dimineata este postat meniul zilei.

Vino La Trattoria Bistro & Lounge si afla secretele unei seri magice in Iulius Town! (I.P.)

Leave a Reply