CCIA Timis face inscrieri la noi serii de cursuri gratuite de profesionalizare a angajatilor din Regiunea Vest (P)

In calitate de lider al Proiectului “Resurse umane competitive pentru adaptarea la SNCDI in Regiunea Vest”, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis face inscrieri la o noua serie de cursuri autorizate de initiere si specializare a angajatilor, menite sa ofere acestora posibilitatea de a-si imbunatati competentele profesionale.


De ce sa participi la aceste cursuri?

Participarea este GRATUITA

Cursurile sunt autorizate de catre Ministerul Muncii si Protectiei Sociale prin Comisia de Autorizare a furnizorilor de formare profesionala din Judetul Timis.

Cine poate participa?

La aceste cursuri se pot inscrie doar angajati cu contract individual de munca (norma intreaga sau timp partial) intr-un IMM din Regiunea Vest, nu au functie de conducere in cadrul companiei si au resedinta in unul din cele patru judete ale Regiunii Vest: Timis, Arad, Caras-Severin, Hunedoara.

*Nu pot participa persoanele care asigura managementul strategic al companiei si care ocupa pozitii de management (manager/director general, manager/director executiv, director adjunct, manager de departament, manager de proiect, manager de linie), angajatii din departamentele de resurse umane cat si persoanele care isi gestioneaza propriile afaceri.

Unde se desfasoara?

Cursurile se desfasoara la sediul Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis din Timisoara, Piata Victoriei nr.3 si/sau la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22, in sistem clasic cu respectarea normelor de distantare si protectie impuse de restrictiile in vigoare.

Care sunt cursurile?

Curs de initiere RESPONSABIL DE MEDIU – Cod C.O.R. 325710 (40 ore)

Structura cursului:

Aplicarea prevederilor legale privind protejarea mediului;

Aplicarea procedurilor de calitate;

Gestionarea actelor normative de mediu;

Elaborarea programului de management de mediu;

Elaborarea programului de monitorizare a factorilor de mediu;

Monitorizarea factorilor de mediu;

Realizarea auditului intern;

Elaborarea programului de audit intern;

Supravegherea activitatii de pregatire pentru situatiile de urgenta;

Intocmirea documentatiei de management de mediu.

Raportarea activitatii de mediu.

Curs de initiere CONTABIL – Cod C.O.R. 331302 (120 ore)

Cursul de contabilitate primara cu utilizarea calculatorului trateaza prima etapa a demersului contabil, respectiv intocmirea corecta a documentelor contabile.

Structura cursului:

Notiuni introductive;

Intocmirea, corectarea, arhivarea si reconstituirea documentelor primare;

Inventarierea patrimoniului;

Contul;

Inregistrarea  operatiunilor economico-financiare;

Intocmirea balantei de verficare si a situatiilor financiare;

Monografie contabila.

Partea practica care priveste intocmirea documentelor primare, inregistrarea in contabilitate a operatiunilor economico-financiare si obtinerea balantei de verficare se face utilizand aplicatiile informatice.

Reamintim ca proiectul este finantat prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020 si are ca obiectiv facilitarea accesului angajatilor la programe de formare profesionala destinate imbunatatirii statutului profesional si conditiilor de la locul de munca, contribuind astfel la cresterea productivitatii muncii. (I.P.)

Informatii si inscrieri:

Tel. 0722 361 663, e-mail: lbarbu@cciat.ro, Laura BARBU – consultant cameral.
Leave a Reply