Propunerile Iulius Town Timisoara din aceasta saptamana: flashmob fashion, concert, ateliere educative, Flight Cinema, teatru si Caravana cu Jocuri (P)

Finalul acestei saptamani aduce la Iulius Town evenimente de la care nu trebuie sa lipsesti. Un flashmob fashion va da culoare parcului Iulius Gardens si va anima si mai mult Iulius Mall, concertul trupei locale Phaser va aduce multa buna dispozitie, iar cele trei filme programate in aceasta saptamana contin toate ingredientele pentru o experienta de vizionare intensa.


La „Ride Safe, Ride Smart” vei afla despre mersul pe motocicleta, intre responsabilitate si adrenalina, iar cei mici sunt asteptati cu activitati captivante si educative la Festivalul Caravana cu Jocuri.

Tot copiii se vor transforma in artisti la atelierele de creatie, iar actorii de la Magic Oz le propun o intalnire cu „Jack si vrejul de fasole”. Insa, daca te gandesti la garderoba de vacanta, treci pe la magazinele din Iulius Mall, care ti-au pregatit promotii!

Iulius Town continua seria de concerte dedicata trupelor locale – Every Thursday Live – un concept care isi propune sa aduca in atentie muzica locala si propune un nou context prin care fanii trupelor din Timisoara isi pot asculta live artistii preferati. Joi seara, ii vom asculta pe cei de la trupa Phaser, care vor sustine, in 22 iulie 2021, incepand cu ora 21, in Iulius Gardens  – zona Lake Plaza, un concert live. Accesul este gratuit.

Vineri, 23 iulie, incepand cu ora 17, in Iulius Town muzica live va fi inlocuita de un flashmob fashion, care consta intr-o defilare de moda atipica, prin care modelele vor merge in convoi prin perimetrul Iulius Town, dupa un traseu prestabilit si vor fi insotite de fotografi si muzicieni, care vor completa atmosfera.

Ineditul eveniment este urmat de la ora 20, de proiectia filmului The Suicide Squad, care te va introduce in fascinantul univers D.C.. Sambata, de la aceeasi ora, ai intalnire cu un mercenar dur ce opereaza pe piata neagra si care are parte de cea mai periculoasa misiune a vietii lui, in filmul Extraction, iar, duminica, vei putea intra in pielea personajelor din Bad Boys for Life.

De vineri pana duminica, de la ora 19, ne intalnim la Sunset Warm-up, de la 20 petrecem in compania actorilor preferati, iar de la 21,30, ne distram in Iulius Gardens pe ritmuri de vara.

Cat de in siguranta te simti in trafic daca esti pe motocicleta? De ce mersul pe motocicleta trebuie sa fie in primul rand o actiune inteligenta si abia apoi o sursa de adrenalina? Vei afla duminica, 25 iulie, de la ora 17, in parcarea VIP din Iulius Town. Atunci are loc „Ride Safe, Ride Smart”, un eveniment-atelier educativ unde participantii vor invata ce trebuie, dar si ce nu trebuie sa faca in cazul unui accident in care este implicat un motociclist. Tot aici vor fi expuse peste 100 de motociclete si se vor organiza ateliere aplicate interactive pe teme moto. Intrarea este libera.

Tot in Iulius Gardens s-a instalat si Caravana cu Jocuri a celor de la Happy Color. Jocuri educative, de societate si de stimulare a memoriei si a creativitatii, menite sa extinda limitele cunoasterii, ateliere de lectura si de mesterit diverse obiecte, teatru, dansuri, muzica de toate felurile ii ghideaza pe cei mici si pe cei mari prin lumea fascinanta a unui alt mod de petrecere a timpului liber.

Continua si atelierele de creatie pentru copii sustinute de Bianca Potyesz, care saptamana aceasta se vor desfasura, sambata si duminica, incepand cu ora 17. Astfel, pe 24 iulie micii artisti vor realiza mandale, iar pe 25 iulie vor avea atelier de margelit. In schimb, duminica, de la ora 11, vor afla povestea lui „Jack si a Vrejului de fasole”, la spectactolul de teatru de papusi sustinut de actorii de la Magic Oz.

Si pentru a avea parte de o experienta completa profita de reducerile din Iulius Mall si castiga premii la cumparaturi in cadrul campaniei „In the mood for summer beauty” sau „Summer Sale”. Mai multe detalii gasesti pe www.iuliustown.ro. (I.P.)

Leave a Reply