Vila de langa Bucuresti in care locuieste Brigitte Sfat, perchezitionata de politisti! Vedeta, cercetata intr-un dosar privind falsificarea unor branduri de lux

O perchezitie domiciliara a fost facuta, in aceasta dimineata, de politie acasa la sotii Brigitte si Florin Pastrama.


Brigitte Pastrama este vizata in dosarul politistilor de la Investigarea Criminalitatii Economice, dupa ce ar fi vandut, prin intermediul unui site, dar si pe o platforma cunoscuta de comert, masti de protectie contrafacute, reprezentand anumite branduri de lux.

Astazi, 22.07.2021, politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice Sector 2, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2, a pus in executare un  mandat de perchezitie domiciliara pe raza judetului Ilfov, emis de Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti, intr-un dosar in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrafacerea unei marci si punerea in  circulatie de produse contrafacute.

Totodata, au fost puse in executare mandate de aducere emise pe numele a doua persoane, care vor fi conduse la sediul Politiei Sectorului 2 pentru audieri.

Cercetarile sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 2”, se arata intr-o informare a Politiei. (V.E.)

UPDATE. Dupa audieri, procurorii DNA au propus ca Brigitte Sfat si sotul ei Pastrama sa fie pusi sub control judiciar pentru 60 de zile. Cei doi nu vor avea voie sa paraseasca tara, cat timp este mentinuta masura controlului judiciar, si sunt obligati sa se prezinte la sectia de politie, in fiecare saptamana. 

Leave a Reply