Un sofer de TIR din Timis a ajuns vedeta nationala! A fost prins beat la volanul unui autotren, in parbrizul caruia avea o placuta cu mesajul “Am darul bauturii”

Un sofer de tir din Timis care avea in parbriz o placuta persiflanta pe care scria ”Am darul bauturii” a refuzat sa opreasca la semnalul politiei pe o strada din Jimbolia, insa a fost tras pe dreapta, pana la urma, iar etilotestul a indicat faptul ca el chiar consumase bauturi alcoolice.


Duminica, pe un drum din judetul Timis, politistii au efectuat semnal de oprire unui autotren, in orasul Jimbolia, insa conducatorul nu s-a conformat, continuandu-si deplasarea. A fost tras pe dreapta, la cateva strazi distanta, de alt echipaj.

Politistii au ignorat mesajul din parbriz si, dupa testarea cu fiola, au constatat ca soferul chiar nu mintea. Rezultatul: 0,61 mg/l alcool pur in aerul expirat si un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, sub influenta alcoolului. De asemenea, acesta a fost sanctionat contraventional, cu amenda de 580 de lei, pentru neoprire la semnalul politistilor.

Aceasta intamplare rutiera din Timis face deliciul internautilor, dupa un mesaj postat pe contul de Facebook al Politiei Romane.

“Motanul cu clopotei

Soferul unui autocamion, care circula prin judetul Timis avea o placuta, pe cat de interesanta, pe atat de nepotrivita pentru cineva care conduce.

In urma cu cateva ore, politistii au efectuat semnal de oprire unui autotren, in orasul Jimbolia, insa conducatorul nu s-a conformat, continuandu-si deplasarea.

Colegii nostri au reusit sa il opreasca la cateva strazi distanta.

Au stabilit ca este vorba despre un barbat, de 32 de ani, din Biled, judetul Timis.

Si daca tot „se lauda” ca are „darul bauturii”, colegii au hotarat sa-l testeze, iar rezultatul a fost pe masura, respectiv 0,61 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Politistii au intocmit un dosar penal, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, sub influenta alcoolului.

De asemenea, acesta a fost sanctionat contraventional, cu amenda de 580 de lei, pentru neoprire la semnalul politistilor.

Prinderea unor astfel de persoane inainte sa cauzeze un accident este cea mai buna prevenire pe care o putem face – un pericol in minus pe drum poate insemna vieti salvate!” (V.E.)

Leave a Reply