Tragic accident de circulatie pe o sosea de langa Timisoara! Un autotren a spulberat patru autoturisme, provocand trei morti si patru raniti

Un teribil accident rutier s-a produs, in urma cu putin timp, pe un drum judetean de langa Timisoara. Soferul unui autoturism care circula pe DJ 592, in zona localitatii Albina, a incerat sa vireze la stanga, pentru a intra pe un drum laturalnic, moment in care a fost izbit din plin de un autotren care circula din sens opus. Impactul a fost devastator.


Autoturismul care si-a schimbat directia de mers a fost aruncart in alte doua masini aflate in trafic, iar un alt autovehicul a fost lovit de remorca utilajului greu.

La fata locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detasamentului 1 Timisoara, cu o autospeciala de prima interventie si comanda, o descarcerare, 1 ATPVM,  trei echipaje SMURD si trei ambulante SAJ.

“Au fost implicate patru autoturisme si un autotren. Sunt 7 persoane implicate  dintre care 4 persoane constiente, monitorizate la fata locului de echipajele de urgenta. Din nefericire, 3 sunt decedate (doi barbati si 1 femeie). In prezent, 2 victime au fost transportate la spital. Celelalte doua victime primesc ingrijiri la fata locului”, ne-a transmis Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Timis. (V.E.)

Leave a Reply