Judecatoarea Adriana Stoicescu, semnal de alarma civic, dupa ce noii conducatori ai Timisoarei au inlocuit festivalul florilor cu parada gay. “Vor sa ne inregimenteze in nebunia lor!”

Decizia noilor conducatori ai Timisoarei de a renunta la finantarea unor festivaluri consacrate ale orasului, precum Timfloralis si Festivalul Inimilor, in favoarea unui conclav al comunitatii LGBTQ, adica dedicat homosexualilor si fanilor lor, a starnit comentarii extrem de dure pe retelele de socializare.


Unii, acuzand direct faptul ca la conducerea orasului de pe Bega sunt camuflati in soti grijulii sau macho mandri de partenerele lor mai multi membri ai acestei comunitati…

Printre cei care au tras un semnal de alarma civic in fata ofensivei progresiste si neo-marxiste din capitala Banatului se numara si judecatoarea Adriana Stoicescu, actuala vicepresedinta a Tribunalului Timis.

Intr-un text dur in care se refera la cei care au alte orientari sexuale si au devenit, in ultimii ani, extrem de mandri de minoritatea lor, Adriana Stoicescu vorbeste si de modul ostentativ in care cultura de tip progresist acapareaza Timisoara.

“De parca toata nebunia planetara nu ar fi de ajuns, mana lunga a corectitudinii politice a invadat Timisoara. A murdarit-o, distrugandu-i spiritul.

Oameni care nu au nici cea mai mica idee despre ce inseamna Timisoara vor sa ne inregimenteze in nebunia lor. De ani de zile avem Festivalul Inimilor. Aveam zilele in care Timisoara devenea o uriasa gradina. Aveam micile noastre bucurii ale unui oras pe care NU IL MERITATI!

Azi avem o imensa disperare. Parcurile sunt distruse. Florile au disparut. Timisoara e plina de gunoaie si e in paragina.

Maine veti acoperi Catedrala cu o imensa panza neagra, ca sa nu va mai deranjeze marsurile. Domul il veti transforma in birt.

Si cand veti termina de transformat planeta dupa chipul vostru, ingropand Chipul Lui, cand noi, penibilii, vom disparea, ce credeti ca se va intampla? Veti fi fericiti? Cu cine veti mai lupta? Cand veti distruge orice urma de normalitate veti gasi, de fapt, ceea ce nu vreti sa vedeti acum. Marele gol care va mana inainte.

Poate in urmatorii ani ne veti urca in spatele autobuzului si tramvaiului. Ne veti pune semne distinctive pe haine. Ne veti trimite in lagare sa ne reeducati si sa acceptam cele 124 de genuri ale voastre. Mi-e mila de nefericirea voastra, a celor care credeti ca a fi barbat sau femeie e rusinos. Va inteleg frica de normalitate si frica de moarte.

Dar, intr-o zi, tot veti muri”, avertizeaza vicepresedinta Tribunalului Timis. (G.I.)

Leave a Reply