REPLICA. Executorul judecatoresc Alina Matei spune ca nu a semnat niciun denunt impotriva sotului ei la DIICOT Timisoara. “Prezenta mea in acest dosar este una incidentala!”

Decizia procuroarei Carmen Martinov, de la DIICOT Timisoara, de a dezvalui identitatea denuntatorului in dosarul traficului de minori in care a fost cercetat executorul judecatoresc Matei Sorin Romeo, a starnit revolta sotiei acestuia, care ne-a trimis un drept la replica in care arata ca, in acest caz, nu a fost audiata oficial niciodata de anchetatori si ca nu a semnat nicio declaratie impotriva fostului partener de viata.


Spunem “fost partener de viata”, intrucat, potrivit informatiilor facute publice de executorul judecatoresc Alina Matei, este despartita in fapt de Sorin Matei de peste 3 ani. De asemenea, atrage atentia ca, in acest caz extrem de complex, exista tendinta ca victimele sa fie transformate in agresori si invers.

Publicam integral dreptul la replica primit de la executorul judecatoresc Alina Ioana Matei, cu respectarea intocmai a originalitatii textului.

“Replicile in presa contravin nivelului meu principial, profesional, dar mai ales spiritual al momentului. Sunt despartita in fapt de sotul meu de mai mult de 3 ani (dupa un mariaj de aproape 20 de ani), motivul principal e indeobste cunoscut.

Prezenta mea in acest dosar este una incidentala, asa cum rezulta si din expresia “declaratii verbale”, urmeaza sa studiez si dosarul.

Totusi,  ar trebui MARE ATENTIE la transformarea victimelor in agresori si a agresorilor in victime, poate genera consecinte periculoase. Sper intr-o constiinta publica echilibrata, bazata pe ratiune.

Imi doresc experiente care sa ma creasca in valoare, nu mizerii, de aceea am ales intotdeauna sa traiesc in Adevar, iar cei care ma cunosc, o stiu prea bine. Multumesc anticipat pentru publicare. Nu imi plac scandalurile, mai ales cele publice!” (G.I.)

Leave a Reply