Bataie in vestiarul echipei CFR Cluj, dupa meciul cu Steaua Rosie Belgrad! Antrenorul Marius Sumudica si alti doi oficiali, demisi

Oficialii clubului s-au luat la bataie, joi seara, la vestiare, dupa meciul pierdut de echipa CFR Cluj in fata formatiei Steaua Rosie Belgrad, in play-off-ul Ligii Europa, scrie News.ro.


Conflictul a fost inceput de juristul Ioan Ivascu si kinetoterapeutii echipei, Viorel Boncoi si Radu Pralea, iar apoi situatia a degenerat si a fost nevoie de interventia bodyguarzilor, relateaza prosport.ro. In inregistrarea facuta publica de un membru al delegatiei echipei sarbe la Cluj-Napoca se vede cum unii jucatori incearca sa atenueze situatia.

Formatia CFR Cluj a pierdut, joi seara, returul play-off-ului Ligii Europa, scor 1-2, pe teren propriu, cu Steaua Rosie Belgrad. In prima mansa, scorul a fost 4-0, astfel ca sarbii s-au impus cu 6-1 la general si vor juca in grupele Ligii Europa, in timp ce echipa CFR Cluj va evolua in grupele Conference League.

In ciuda faptului ca participarea in aceasta competitie, a trei ca importanta din Europa, va aduce milioane de euro in visteria clubului, dupa umilinta cu Steaua Rosie Belgrad, patronul Nelu Varga a luat o decizie drastica. Omul de afaceri a decis demiterea antrenorului Marius Sumudica, dar si a presedintelui Marian Copil si a juristului Ionut Ivascu.

Potrivit ProSport, patronul clubului ar fi gasit anexe la contractele jucatorilor ce includeau prime sau bonusuri despre care nu stia. De asemenea, ar fi fost probleme si la contractul lui Marius Sumudica, care ar avea o clauza de reziliere in contract, care l-a surprins pe finantatorul din Gruia.

Dan Petrescu, cel care a recunoscut ca s-ar intoarce la CFR Cluj, ar urma sa fie instalat antrenor in Gruia. (Carla Radulescu)

Leave a Reply