VIDEO Playback la cantat, live la tipetele catre dansatori! Sofia Vicoveanca a evacuat un grup de tineri imbracati in costume populare, care s-au prins in hora in fata scenei, la Festivalul Haiducilor

Celebra solista de muzica populara Sofia Vicoveanca a avut o iesire nervoasa la Festivalul Haiducilor de la Grinties, o localitate situata la poalele masivului Ceahlau, in judetul Neamt. La un moment dat, chiar in timp ce canta, artista a avut o iesire nervoasa la adresa unor tineri imbracati in costume populare, chemati de organizatori sa danseze si sa intretina atmosfera la festival, care dansau in fata scenei.


“Nu vreau sa jucati in fata publicului! Hai, afara!“, a strigat, la microfon, Sofia Vicoveanca, dupa care a continuat sa cante.

Ulterior, artista si-a cerut scuze, mai ales ca imaginile au aparut in mediul virtual, iar gestul sau, de a se rasti la acei tineri, i-a aduc multe critici pe retelele de socializare.

„Imi cer iertare, a fost un gest urat din partea mea, nu stiu… imi pare rau, daca pot fi primite aceste scuze. Un gest care a iesit fara sa imi dau seama, altceva nu pot sa spun, a fost foarte urat din partea mea, recunosc. A fost o zi grea, dar nu are nicio importanta. Dar nu sunt lucruri care sa ma scuze de iesirea mea urata, foarte, foarte urata. Imi cer iertare… Daca pot fi iertata, daca nu… Dumnezeu va face dreptate“, a declarat Sofia Vicoveanca la Antena 3.

Gelu Voicu, colegul sau de breasla, a explicat de ce a reactionat asa artista. Tot pe Facebook, el a spus ca dansatorii nu aveau ce cauta acolo.

„Orchestra nu sta in fata solistului si dansatorii nu joaca in fata solistului, decat in situatiile unui videoclip sau filmari profesioniste, unde regizorul stabileste asta! Solistul canta in fata orchestrei si dansatorii joaca stanga/dreapta, flancand momentul! Acel moment, dragi colegi dansatori, apartine solistului, iar daca se face ilustratie coregrafica, aceasta nu trebuie sa reprezinte o bariera vizuala intre solist si public!“, a scris Gelu Voicu, pe reteaua de socializare, criticandu-i pe cei care au avut reactii negative la adresa artistei. (E.T.)

Sursa: gandul.ro

Leave a Reply