Iulius Town Timisoara ti-a pregatit un weekend savuros: film, teatru de papusi si multe surprize (P)

Ultimul weekend al lunii august aduce un vibe fresh in Iulius Gardens. Comedia „Chef” este propunerea de saptamana aceasta de la Cinema in The Park, iar „Ratusca cea urata” ii va invata pe copii despre incredere in sine si motivatie. Inainte de a te relaxa in parc, treci si pe la brandurile din Iulius Town, care te asteapta cu reduceri, si castiga premii la cumparaturi si in foodcourt. Detalii gasesti pe www.iuliustown.ro.


Cinefilii primesc din nou invitatie la film, in Iulius Gardens. Duminica, 29 august 2021, incepand cu ora 21.00, Cinema in The Park propune comedia savuroasa „Chef”, un film emblematic pentru zicala: „Uneori un pas inainte are nevoie de un pas inapoi”. „Chef” spune povestea unui barbat, Cal Casper (Jon Favreau), care isi pierde postul de chef la un restaurant cunoscut.

Pare sa fie un dezastru pentru sarmanul Cal, dar alaturi de fosta sotie (Sofia Vergara), un bun prieten (John Leguizamo) si fiul sau (Emjay Anthony), eroul incearca sa recreeze visul de a face arta culinara cu ajutorul unui restaurant „mobil”, deschis intr-o rulota. Vino in Iulius Gardens, la Cinema in The Park, si descopera cum se termina totul! Accesul la film este gratuit, dar pentru a-ti rezerva un loc trebuie sa te inregistrezi aici: https://bit.ly/3gk8ccj.

Tot in Iulius Gardens, duminica, de la ora 11, actorii de la Magic Oz vor pune in scena piesa de teatru „Ratusca cea urata”. Povestea spusa de marionete ii va implica pe cei mici in actiune si le va transmite si mesaje educative. Accesul este gratuit si se face in limita locurilor disponibile.

Nostalgicii sunt asteptati la etajul Iulius Mall, unde timp de trei zile, pana in 29 august 2021 vor descoperi nuantele trecutului, incrustate pe monede din alte secole, mobilier cu design deosebit, bijuterii cu povesti uimitoare, viniluri sau carti de colectie si multe alte obiecte speciale.

Luna august a adus surprize pe masura si la brandurile din Iulius Town, unde reducerile estivale ajung si pana la 70%. Promotii ai si in foodcourt, in cadrul campaniei Tazz x Iulius, unde la trei mese servite primesti un voucher in valoare de 30 de lei, valabil in aplicatia Tazz, si poti castiga premii la cumparaturi in campania „In The Mood For Summer Beauty”. (I.P.)

Leave a Reply