Consilier PSD din Negresti-Oas prins cu cocaina asupra sa! Politicianul era pasager intr-o masina al carei sofer consumase droguri

Dupa ce, zilele trecute, un politician al AUR a fost prins cu cannabis la intrarea in cladirea Senatului, in noaptea de vineri spre sambata, un alt politician, de aceasta data de la PSD, a fost depistat avand asupra sa droguri de mare risc. Este vorba despre Sorin Vida, membru in Consiliul Local Negresti-Oas, care era pasager intr-o masina condusa de un sofer in varsta de 26 de ani, care, la verificarea cu aparatul DrugTest, s-a dovedit ca consumase cocaina. Descoperirea au facut-o politistii din orasul Negresti-Oas, judetul Satu-Mare, in timpul unei razii in trafic.


Actiunea a fost organizata in sistem integrat, pe raza localitatilor Negresti Oas, Vama si Bixad, politistii satmareni fiind sprijiniti de luptatori din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale.

Astfel, in urma activitatilor desfasurate, politistii au procedat la legitimarea a peste 80 de persoane fiind oprite pentru control aproximativ 70 de autovehicule.

Cu aceasta ocazie, politistii au constatat in flagrant delict 3 infractiuni la regimul rutier, din care o infractiune de conducerea unui autoturism sub influenta bauturilor alcoolice si 2 infractiuni de conducerea unui autovehicul sub influenta altor substante.

Potrivit informatiilor PresaSM, este vorba despre un sofer, in varsta de 26 de ani, din Negresti-Oas, care a iesit pozitiv la cocaina, dupa ce a fost oprit in trafic si testat de catre politisti. Totul s-a intamplat vineri, la ora 01,45.

De asemenea, in calitatea de pasager se afla un consilier local din Negresti-Oas, asupra caruia s-a gasit un plic de culoare alba, despre care se presupune ca ar fi cocaina.

Substanta urma sa fie expertizata, iar cercetarile sunt continuate de catre Serviciul de Combaterea a Crimei Organizate Satu Mare. Daca va fi gasit vinovat, consilierul local va ramane fara actualul mandat.

In cauza s-a deschis un dosar penal pentru conducerea unui autoturism sub influenta unor substante interzise, respectiv detinere de droguri.

Cocaina este un drog de mare risc, iar detinerea acestei substante in vederea consumului se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani. (V.E.)

 

Leave a Reply