FOTO Pericol de moarte pe A1! Politistul Valer Kovacs il ataca pe ministrul Drula si arata reparatiile de mantuiala la asfaltul de pe autostrada A1, care au devenit adevarate capcane pentru soferi

Reparatiile de mantuiala la autostrada A1 Deva – Nadlac executate de drumarii Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) l-au infuriat de-a binelea pe Valer Kovacs, politistul care-si desfasoara misiunile de patrulare pe aceasta sosea de mare viteza, extrem de circulata de romanii care pleaca sau revin din strainatate.


Vigilentul agent al Brigazii Autostrazi din IGPR atrage atentia conducerii Ministerului Transporturilor, mult-laudatului ministrul Catalin Drula, ca, la km 553 catre Vama Nadlac, a venit “Dorel” si a facut lucrari de mantuiala care pun in pericol viata soferilor de pe A1.

“Rusine celor responsabili! Cineva a facut niste reparatii la asfalt cu aproximativ o luna in urma evident de mantuiala. A incasat niste bani frumosi de la statul roman, si a facut o lucrare executata de “Dorel”.

Cum sa fim o tara “ca afara” cu asemenea lucrari care pun viata participantilor la trafic in pericol, platitori de taxe si impozite

Cum sa iti bati joc de oameni? Oare cei responsabili dorm bine noaptea?Daca cineva moare din cauza denivelarilor, se simt vinovati?

Mai bine o lasau asa cum a fost, cu gropile aferente, decat sa isi bata joc de conducatori cu restrictii de trafic si reparatii de mantuiala.

Aici e sosea de mare viteza, nu e drum comunal. Asta nu este asfalt care sa tina o luna. Cred ca e pamant de flori”, este mesajul critic postat de Valer Kovacs pe pagina sa de Facebook. (G.I.)

Leave a Reply