FOTO Timeless 4ALL. Cel mai mare festival dedicat familiei, organizat langa Timisoara, asaltat de mii de copii, parinti si bunici (P)

Ultimele zvacniri ale verii i-au scos pe timisoreni din case! Mii de copii, parinti si bunici au luat cu asalt aerodromul Cioca de langa Timisoara pentru a participa la Timeless 4ALL, cel mai mare festival dedicat familiei, muzicii si distractiei.


Cand micii spectatori au intrat pe poarta festivalului, li s-a deschis o lume fantastica. Un urias parc de distractii i-a intampinat, dand startul celei mai memorabile zile de joaca.

“Vremea a fost de partea noastra si publicul a venit in numar surprinzator de mare. Sute de familii ne-au trecut pragul sa se distreze cu noi. Am simtit atata fericire si energie pozitiva!”, spune Minodora Stancu, project manager.

Gasca Zurli a deschis seria de spectacole si concerte la scena principala. Imaginea parintilor care isi poarta pe umeri copiii cantand si dansand a fost de-a dreptul impresionanta.

“Pentru noi, Timisoara este un loc foarte important pentru ca de aici dadeam start tuturor turneelor. Ne incarcam cu toata energia si cu tot curajul de care aveam nevoie si abia apoi incepeam sa batem tara in lung si in lat. Va felicit pentru ca v-ati inhamat la toata povestea asta. Eu stiu cat de greu este sa faci un eveniment de calitate si sper ca la sfarsit sa spuneti ca acesta este primul dintr-un sir lung de festivale frumoase”, a complimentat organizatorii si Mirela Retegan, managerul Gasca Zurli.

Nimeni nu a avut timp sa se plictiseasca. Standurile cu ateliere si demonstratii i-au tinut captivi pe copii, multi dintre ei descoperind pasiuni pe care nu le cunosteau, unul dintre scopurile festivalului fiind si acela de a educa prin distractie.

“Copiii sunt foarte curiosi cand vine vorba de magie. Toti vor sa stie ce se ascunde in spatele unui numar. Si se uita fara sa clipeasca, ca nu care cumva sa piarda vreun detaliu, poate poate il pot da de gol pe magician. La atelierul de magie bineinteles, cei mai multi au spus ca vor sa devina magicieni celebri si au dorit sa invete trucuri cu care sa isi impresioneze prietenii”, a spus si Lorenzo-Cristian, magician.

Efervescenta festivalului i-a tinut pe toti participantii in priza, in ciuda caldurii de afara. Evenimentele si distractiile au fost gandite astfel incat, la orice ora din festival ai fi venit, sa nu existe momente in care sa nu te regasesti.

Unii dintre cei mai urmariti artisti din Romania de catre noua generatie, la aceasta ora, Andra Gogan, Dorian Popa si Mario Fresh i-au entuziasmat pe cei prezenti, care au cantat si dansat cu idolii lor pe fiecare refren. Postarile de pe paginile de social-media au curs cu fotografii, mai ales ca artistii au petrecut minute in sir alaturi de fanii lor in seziuni foto si de autografe.

“Am incercat sa impacam pe toata lumea, dar cel mai important lucru am vrut sa ii bucuram pe copii. Cred ca am reusit sa aducem distractia si joaca la un nivel care ne obliga, pe viitor, sa ne ridicam la standardele unei generatii cu asteptari foarte mari”, a mai declarat Minodora Stancu, project manager. (I.P.)

 

 

Leave a Reply