IULIUS lanseaza Go Local, program de sustinere a antreprenorilor locali – scutiri temporare de la plata chiriei si pachet gratuit de promovare (P)

IULIUS da startul unui program pentru sustinerea antreprenorilor locali, a celor care fac parte din cotidianul nostru prin afacerile lor. Inscrierile se fac pe www.iuliuscompany.ro/golocal, iar antreprenorii interesati vor trece printr-un proces de selectie.


Business-urile locale din programul Go Local vor beneficia de scutiri temporare de la plata chiriei pentru prezenta in cadrul ansamblurilor mixed-use de regenerare urbana Iulius Town Timisoara si Palas Iasi sau retelei Iulius Mall din Iasi, Cluj-Napoca si Suceava, dar si de pachete personalizate de promovare gratuite.

Compania IULIUS, singurul dezvoltator de proiecte mixed-use de regenerare urbana din România, lanseaza programul Go Local, prin care pune la dispozitia antreprenorilor locali infrastructura sa de retail din marile orase in care este prezent, cu scopul de a stimula afacerile locale intr-un moment in care rezilienta acestora este pusa la incercare.

Cafeneaua din drumul spre birou, magazinul cu preparate traditionale, floraria cu aranjamente deosebite sau o locatie cu haine create local – si multe alte exemple – sunt business-uri care ne aduc un plus in viata de zi cu zi si care salveaza locuri de munca, iar programul Go Local reprezinta o platforma de sustinere si promovare a lor.

Initiativa se inscrie in strategia de sustenabilitate a companiei – IULIUS in comunitate – care are in centru aspectele de mediu, investitiile in oameni si comunitate, cu accent pe cele mai bune practici in guvernanta corporativa si de etica in afaceri.

Programul se adreseaza micilor antreprenori din regiunile in care grupul IULIUS este prezent prin proiectele sale, care nu au mai fost prezenti in centre comerciale sau mall-uri, inscrierile fiind deschise pe www.iuliuscompany.ro/golocal.

Business-urile care vor finaliza procesul de selectie vor beneficia de masuri de sustinere personalizate, cum ar fi scutirea temporara de la plata chiriei si reduceri intre 25 – 50%, flexibilitate la durata contractului, precum si campanii de promovare si consultanta integrate, pachete de beneficii care pot ajunge pâna la o valoare totala de maximum 10.000 de euro. In cadrul programul Go Local sunt implicate toate proiectele IULIUS: ansamblurile mixed-use Iulius Town Timisoara si Palas Iasi, reteaua Iulius Mall din Iasi, Cluj-Napoca si Suceava. 

„Chiar daca am reusit sa navigam cu bine perioada cea mai critica a pandemiei, reusind sa pastram continuitatea chiriasilor nostri, ultima perioada ne-a facut sa ne indreptam atentia si mai mult asupra business-urilor locale, care nu beneficiaza de o expunere semnificativa. Ne-am dat seama ca trebuie sa actionam proactiv si sa punem umarul la crearea urmatoarelor retele locale, nationale sau, de ce nu, internationale, facilitând micilor antreprenori accesul in proiectele noastre.

Pentru acestia, accesul in proiecte comerciale consacrate este o bariera si, din acest motiv, vrem sa-i ajutam sa-si valideze business-ul, sustinându-i macar pentru inceput. Obiectivul nostru este sa crestem numarul de retaileri activi si, din acest program, in 5 ani sa vedem macar un jucator care sa ajunga o retea la nivel de România”, a spus Sebastian Mahu, Head of Asset Management IULIUS.

Antreprenorii vor fi selectati in functie de coerenta proiectului, conceptul inovator, capacitatea de dezvoltare a business-ului si de adaptare la asteptarile consumatorilor si, nu in ultimul rând, viabilitatea economica si  increderea candidatului in propriul business.

IULIUS sprijina antreprenoriatul local inclusiv prin dezvoltarea celor 300.000 mp de retail din cinci proiecte, ponderea chiriasilor locali fiind de peste 16%, iar a celor nationali, de aproximativ 20%.

Despre IULIUS

Compania IULIUS este singurul dezvoltator si operator de proiecte mixed-use de regenerare urbana din România, cu o experienta de peste 20 de ani in real estate si cu o prezenta in patru mari orase din tara – Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca si Suceava.

Odata cu experienta au venit si proiectele care au schimbat perceptia asupra stilului de viata, au redefinit si revitalizat centrele urbane si s-au integrat in comunitate. Parcursul inceput cu un mall in Iasi, primul din afara Capitalei, inaugurat in anul 2000, a crescut pâna la un portofoliu ce cuprinde peste 300.000 mp de retail, in doua proiecte mixed-use de regenerare urbana (Palas Iasi si Iulius Town Timisoara), singurele de acest tip din tara, si o retea nationala de shopping mall-uri (Iulius Mall – Iasi, Cluj-Napoca si Suceava). Sunt proiecte regionale, lidere de piata, care inregistreaza anual peste 68 de milioane de vizite.

In ultimii zece ani, prin brandul United Business Center, compania IULIUS s-a impus drept unul dintre cei mai activi dezvoltatori si operatori de spatii office clasa A, construind poluri regionale de business si comunitati creative multinationale in trei centre universitare importante ale României – Iasi, Timisoara si Cluj-Napoca. In total, 13 cladiri verzi, cu o suprafata totala de peste 152.000 mp, in care sunt prezente peste 80 de sedii de companii si unde lucreaza peste 15.000 de angajati.

In prezent, compania are in dezvoltare Palas Campus Iasi, cea mai mare cladire de birouri din tara (54.000 mp office si 6.000 mp retail), precum si doua proiecte Family Market, in judetul Iasi, un concept de retail de dimensiuni mai mici, cu servicii personalizate comunitatilor in dezvoltare. (P)

Leave a Reply