Viata bate filmul! Un avocat din SUA a angajat un asasin care ar fi trebuit sa-l ucida, pentru ca fiul sau sa incaseze o asigurare de 10 milioane de dolari

Politia din statul Carolina de Sud a anuntat ca Alex Murdaugh, un avocat cunoscut pe plan local, a angajat un asasin ca sa-l ucida, scopul fiind ca fiul sau sa incaseze o asigurarea de viata in valoare de 10 milioane de dolari, informeaza BBC.


Alex Murdaugh provine dintr-o familie cunoscuta in statul Carolina de Sud. Pe parcursul a trei generatii, stra-bunicul lui, bunicul lui si tatal lui au fost procurori sefi ai unei regiuni care reuneste cinci comitate.

Acesta conspiratie a iesit la lumina la doar trei luni dupa ce sotia si celalalt fiu al lui Alex Murdaugh au fost gasiti impuscati. In luna iunie, Margaret Murdaugh, in varsta de 52 de ani, si Paul Murdaugh, in varsta de 22 de ani, au fost ucisi in apropierea locuintei familiei. In acel moment, Paul Murdaugh, era pus sub acuzare intr-un caz din 2019, dupa ce condusese beat o barca si cauzase moartea unei tinere.

Alex Murdaugh a fost impuscat la inceputul lunii septembrie, la o zi dupa ce renuntase la functia detinuta la o firma de avocatura. Avocatul a fost gasit cu rani superficiale la cap pe marginea unui drum. El a sustinut ca schimba o roata, iar un barbat s-a apropiat de el si l-a impuscat in cap. Alex Murdaugh a iesit din spital dupa doua zile.

Ulterior demisiei, firma de avocatura l-a acuzat pe Alex Murdaugh de deturnare de fonduri, iar avocatul sau a spus ca acesta a folosit banii pentru a cumpara droguri. Murdaugh s-a internat intr-o clinica de dexintoxicare la cateva zile dupa ce a fost impuscat.

Acum, politia presupune, iar Alex Murdaugh a recunoscut, ca el a aranjat sa fie impuscat pentru ca fiul sau ramas sa incaseze polita de asigurare de 10 milioane de dolari detinuta de avocat. Curtis Edward Smith, un fost client al lui Alex Murdaugh, a recunoscut faptele si implicarea sa, urmand sa fie pus sub acuzare.

Alex Murdaugh nu a fost inca pus sub acuzare, insa politia spune ca urmeaza noi acuzatii.

Dick Harpootlian, avocatul lui Alex Murdaugh, a declarat miercuri ca planul a fost creat de clientul sau pentru ca acesta credea ca fiul sau nu va primi banii din asigurare daca el se sinucide. “L-a sunat pe Smith si s-au intalnit, iar acesta a fost de acord sa-l impuste in cap”, a spus Harpootlian pentru NBC. “A fost o tentativa de a-si proteja copilul”, a adaugat Harpootlian, mentionand ca Murdaugh coopereaza cu autoritatile si ca nu este vorba despre “o crima falsa” menita sa distraga de la crimele din iunie.

Politia nu a acuzat pe nimeni in cazul mortii lui Paul Murdaugh si Margaret Murdaugh si nici nu a sugerat pana acum o posibila implicare a lui Alex Murdaugh. (V.E.)

Leave a Reply