VIDEO De veghe in lanul de cannabis! Doi dealeri din Arad si-au disimulat o cultura de droguri prin vegetatia de pe malul Crisului Alb

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus retinerea, pe o perioada de 24 de ore, a unui numar de 2 inculpati, pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc.


In cauza s-a retinut faptul ca, in perioada mai – septembrie 2021, inculpatii au infiintat o cultura „outdoor” de plante de cannabis, disimulate printre vegetatia de pe malul raului Crisul Alb, pentru a fi greu de depistat.

La data de 28.09.2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Arad impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul SCCO Arad au efectuat o actiune de prindere in flagrant a celor doi inculpati imediat dupa ce au recoltat mugurii de cannabis.

Asupra acestora au fost depistate cinci pachete, in greutate totala de 16,2 kilograme de masa verde, iar, cu aceeasi ocazie, a fost descoperita si plantatia de cannabis, compusa din 35 de plante aflate in diferite stadii de crestere, cu o masa totala de 102,9 kilograme.

In data de 29.09.2021, Tribunalul Arad a dispus arestarea preventiva a celor doi inculpati, pentru o perioada de 30 de zile.

Actiunea a beneficiat de sprijinul lucratorilor de politie din cadrul Politiei orasului Ineu. (I.P.)

Leave a Reply