Patru gradinite din Timisoara isi inchid portile pentru copii, iar alte 136 de unitati de invatamant din tot judetul vor functiona in sistem hibrid, online si in clase. VEZI lista

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Timis, convocat, astazi, in sedinta online, de subprefectul Ovidiu Draganescu, a emis o hotarare privind modul in care va functiona, incepand de luni, 4 octombrie, fiecare unitate de invatamant din judetul Timis.


Astfel, conform Hotararii Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta, incepand de luni, 4 octombrie, 461 de unitati de invatamant vor functiona in scenariul 1 si alte 136 in scenariul 2.

„In scenariul 1 gradinitele si scolile nu au prescolari, elevi, educatori, invatatori sau profesori infectati. In scenariul 2 exista copii sau cadre didactice infectate. Nu merg cei care au peste 50 la suta din clase afectate sau daca este cumva focar (galben in tabel)”, a explicat subprefectul Ovidiu Draganescu pentru presa locala.

Astfel, de luni, 4 octombrie, se vor tine cursuri doar on-line la: Scoala gimnaziala Brestovat, Liceul teoretic Buzias, Scoala gimnaziala Bacova, Gradinita cu program normal Nadrag, Gradinita cu program prelungit nr. 14 din Timisoara, Gradinita cu program saptamanal Timisoara, Gradinita cu program prelungit nr. 22 din Timisoara, Gradinita cu program prelungit nr. 33 din Timisoara si Gradinita cu program normal Voiteg.

Aici poti vedea situatia in cazul fiecarei unitati de invatamant din Timis: http://Copie a Copie a Timis_scenarii scoli_04_10

 

Leave a Reply