Dosar penal dupa meciul incendiar de la Craiova, dupa moartea unui suporter. Barbatul in varsta de 57 de ani era suporter FC Universitatea 1948 si venise la meci tocmai de la Bocsa, din Caras-Severin

Un suporter al echipei FC Universitatea 1948 a murit, in noaptea de duminica spre luni, dupa ce a facut infarct pe stadion. Suporterul a mers din Bocsa, judetul Caras-Severin, la Craiova, pentru a-si sustine echipa favorita. Barbatului in varsta de 57 de ani i s-a facut rau pe stadion, cu 10 minute inainte de inceperea meciului dintre FC Universitatea 1948 si Universitatea Craiova.


Un echipaj de prim-ajutor l-a preluat pe barbat si l-a dus la spital cu manevre de resuscitare incepute. In ciuda eforturilor medicilor, barbatul a fost declarat decedat. Politistii craioveni au deschis un dosar penal in acest caz.

Politisti din cadrul Sectiei 1 Politie Craiova au fost sesizati telefonic de reprezentanti ai unui spital din Craiova cu privire la faptul ca, la aceasta unitate medicala, a decedat un barbat de 57 de ani, din orasul Bocsa, judetul Caras-Severin, care fusese transportat cu o ambulanta SMURD din proximitatea unui stadion din localitate.

In cauza, politistii au intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, iar cercetarile sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova, urmand ca la finalizare sa fie propusa solutie legala. Totodata, a fost dispusa efectuarea unei expertize medico-legale, pentru stabilirea cauzei decesului”, a transmis Politia Dolj.

Meciul dintre FC Universitatea 1948 si Universitatea Craiova s-a desfasurat sub semnul protestelor, deoarece au avut acces pe stadion doar suporterii vaccinati si cei care au avut COVID-19. S-au vandut doar 30% din bilete, iar Peluza Sud a ramas goala. In semn de protest fata de restrictiile Guvernului, care interzic accesul pe stadion persoanelor nevaccinate, suporterii FC Universitatea 1948 nu au mers pe locurile care le erau rezervate, conform Mediafax. (I.P.)

Leave a Reply