Sefi noi la Serviciul Permise si Inmatriculari Timis, dupa pensionarea comisarului sef Dinu Leiba! Principalul martor in dosarul politistilor corupti de la Inmatriculari, sef interimar chiar la Inmatriculari

Pensionarea comisarului sef Dinu Leiba (foto), seful Serviciului Regim Permise si Inmatriculari din cadrul Prefecturii Timis, a scos la rampa doi politisti tineri, de perspectiva, care vor prelua conducerea interimara a institutiei in curtea careia, in urma cu cateva luni, a izbucnit un rasunator scandal de coruptie. Soldat cu arestarea preventiva si trimiterea in judecata a nu mai putin de 9 agenti care-si desfasurau activitatea la ghiseele serviciului, acuzati de coruptie.


Paradoxal, seful interimar al Inmatricularilor va fi nimeni alta decat comisarul sef Pantea Adelaida, fost afiter DGA, care este principalul martor in dosarul colegilor corupti. O recompensa pe masura efortului justitiar, ar spune unii…

La fel de controversata pare numirea sefului interimar de la Permise. Este vorba despre inspectorul Ovidiu Lese, fost agent la Postul de Politie Dumbravita, intrat in corpul ofiterilor in februarie 2018, dupa ce, in prealabil a fost implicat intr-un incident la Judecatoria Timisoara.

S-a prezentat in uniforma si cu arma din dotare la brau, pentru a depune marturie in dosarul agresiunii prietenului sau, Daniel Brinzan, de la acelasi post de politie. S-a ales cu o plangere disciplinara la IPJ Timis, dupa o disputa cu avocata Carmen Obirsanu. Este absolvent al Facultatii de Drept de la Universitatea Tibiscus si, la un moment dat, a fost la un pas sa devina ginerele fostului presedinte al Tribunalului Militar Timisoara, col. (r) Constantin Meuta.

Iata mesajul comisarului sef Dinu Leiba, un mare fan al Ripensiei, adresat fostilor sai subalterni, prin care isi anunta iesirea din sistem:

“Asa cum toti ati aflat, incepand din 4 octombrie, raporturile mele de serviciu in MAI expira. Imputernicit la comanda serviciului ramane comisarul sef de politie Mihoc Ovidiu. Avand in vedere ca lipseste o perioada de timp, datorita infectarii cu coronavirus, am discutat cu el cine-l inlocuieste pana revenirea la serviciu. A decis ca de partea de inmatriculare sa se ocupe comisarul sef de politie Pantea Adelaida, iar de cea de permise si examinare inspectorul de politie Lese Ovidiu. Vreau sa va doresc pe aceasta cale tuturor multa sanatate, putere de munca, cu speranta revenirii la normalitate in cel mai scurt timp! Toate cele bune!” (G.I.)

Sursa foto: ripensia

One thought on “Sefi noi la Serviciul Permise si Inmatriculari Timis, dupa pensionarea comisarului sef Dinu Leiba! Principalul martor in dosarul politistilor corupti de la Inmatriculari, sef interimar chiar la Inmatriculari

  1. Du te invîrtindute la masoni tai , ca in rest zero , iti mai bagasi si pe colegi la parnaie , trebuia sa ramai la ghiseu la evidenta la munca de muieri dar te promovara masoni și unchiu tau de la valahia , iar acum lasasi mostenire o sifonara și o praduitoare cu nepotu unui ministru lese facut la apelul bocancilor și politist și ofiter dar e bine ca are muschi creier cei mai trebuie caracteristic zilelor actuale asa ca a bine .

Leave a Reply