Sorin Grindeanu, atac dur la USR PLUS in plina dezbatere a motiunii: Impreuna cu liberalii, in betia puterii, ati nascut un zombie politic numit Citu. Sunteti parinte unu si parinte doi

Prim-vicepresedintele PSD, Sorin Grindeanu, a lansat un atac dur la USR PLUS in discursul la votul motiunii de cenzura, pe care i-a acuzat ca au ”nascut un zombie politic” impreuna cu liberalii.


”Ati nascut impreuna cu liberalii in betia puterii un zombie politic numit Citu. Sunteti parinte unu si parinte doi pentru acest zombie. V-ati despartit de el cand nu v-ati mai inteles pe bani si pe functii”, a declarat Grindeanu, care a mai spus ca USR PLUS s-ar fi despartit de el doar atunci cand nu s-ar mai fi inteles cu liberalii ”pe bani si pe functii”.

Grindeanu le-a reprosat celor de la USR PLUS ca nu si-au respectat promisiunile de campanie.

”Ati promis ca veti construi noi autostrazi, intr-un ritm nemaivazut. Realitatea este cu totul alta. 35 de km, domnule Drula. Succesul administratiei locale useriste il stiu toti romanii. Este imaginea sobolanilor dansand pe mormane de gunoi, marca Clotilde Armand”, a mai spus Grindeanu.

El le-a mai reprosat intarzierea adoptarii PNRR, care ar fi fost intors de mai multe ori de catre Comisia Europeana. ”Nu v-a crapat obrazul de rusine cand vi s-a spus ca sumele pentru consultanta sunt nesimtite”, a intrebat Grindeanu.

Prim-vicepresedintele PSD le-a mai reprosat celor de la USR PLUS ca nu pot face ”reforma cu ranga” si ca ”isteria nu este solutia ca romanii sa o duca mai bine”.

Grindeanu a mai precizat ca daca USR PLUS voteaza motiunea, atunci ”deputatul Barna voteaza impotriva vicepremierului Barna iar deputatul Drula impotriva ministrului Drula. Votul de azi la motiune nu este suficient in a poza in virgina.” (Mara Ion)

Leave a Reply