Incomoda Mihaela Ignat, demisa de la conducerea Protectiei Consumatorilor Timis. VEZI cine a preluat functia de comisar-sef adjunct

Comisarul sef al Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor Regiunea Vest Timis, Sorin Susanu a anuntat o schimbare importanta la varful Protectiei Consumatorilor Timis. Astfel, din aceasta saptamana, noul comisar-sef adjunct al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (CJPC) Timis este Cristian Balan. Functia a fost detinuta anterior de Maria Mihaela Ignat, autoarea unui denunt penal soldat cu arestarea si condamnarea la inchisoare a doua colege, al carei raport de serviciu cu institutia a fost suspendat.


„Incepand cu 2 iulie, raportul de serviciu al d-nei Ignat Maria Mihaela a fost suspendat. Incepand cu aceeasi data, conducerea este asigurata de comisar superior Balan Cristian Gheorghe. Ordinul a fost emis doar acum, in conformitate cu procedurile legale, si tot acum intra in vigoare.

Am convingerea ca noua conducere va reusi sa aiba o activitate mult mai buna, adaptata vremurilor si cerintelor actuale, cu accent sporit in ceea ce priveste activitatea de consiliere si mediere a operatorilor economici, activitate demarata si coordonata de presedintele Claudiu Dolot”, a anuntat comisarul-sef Sorin Susanu. (Mara Ion)

Leave a Reply