Gruparea Mobila „Glad Voievod” Timisoara ii recheama “sub arme” pe fostii jandarmi, in paralel cu recrutarea de militari din sursa externa

Gruparea de Jandarmi Mobila „Glad Voievod” Timisoara organizeaza concurs prin incadrare directa si/ sau rechemare in activitate, sapte posturi vacante, astfel:


  • 1 post vacant de ofiter specialist II – Psiholog;

  • 1 post vacant de ofiter specialist II – Informare relatii publice si cu publicul;

  • 1 post vacant  de ofiter in specialitatea Componenta de Securitate pentru Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor;

  • 1 post vacant de subofiter tehnic principal specialitatea Auto;

  • 1 post vacant de subofiter administrativ principal specialitatea Financiar;

  • 1 post vacant personal contractual muncitor calificat IV-I (electromecanic);

  • 1 post vacant personal contractual sofer II-I.

Inscrierile se fac exclusiv pe adresa de e-mail: resurseumane@jandarmeriamobilatimisoara.ro, data limita de depunere a cererilor  de  inscriere este 15.10.2021, ora 16, iar data limita de depunere a dosarelor este 20.10.2021, ora 14.

Concursurile vor consta in sustinerea unei probe scrise, de tip test grila, pentru verificarea cunostintelor profesionale relevante pentru indeplinirea atributiilor posturilor in acord cu tematica si bibliografia stabilite de comisiile de concurs.

Pentru posturile de personal contractual, inscrierile se vor face la sediul Gruparii de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timisoara, de pe str. Ghe. Baritiu, nr. 19-21, in perioada 18.10-02.11.2021 pentru postul de muncitor calificat-electromecanic, respectiv 15.10-29.10.2021 pentru cel de sofer, in zilele lucratoare, intre orele 08 -16.

Concursul va consta in sustinerea unei probe practice si a unui interviu.

Relatii suplimentare privind organizarea si desfasurarea concursului se pot obtine de la Compartimentul Resurse Umane din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile Timisoara, telefon 0256/490990, interior 24629, in zilele lucratoare, intre orele 08-16. (I.P.)

Leave a Reply