Cariera politica a rebelului Raul Ambrus se apropie de sfarsit! Tanarul liberal a fost exclus din PNL Timisoara, alaturi alti 21 de sustinatori

Cariera politica a consilierului local Raul Ambrus, care si-a dorit cu ardoare functia de presedinte al PNL Timisoara, se apropie de sfarsit. Cel putin, in zona liberala a esicherului politic. Potrivit unui anunt facut de avocatul Cosmin Tabara, liderul liberalilor timisoreni si viceprimarul orasului de pe Bega, in sedinta de luni seara, Biroul Permanent Local al PNL Timisoara a decis, prin vot secret, inaintarea catre Biroul Politic Judetean al PNL Timis a propunerii de excludere din partid. In cadrul aceleiasi sedinte BPL al PNL Timisoara s-a decis si excluderea a 21 de membri.


“Excluderea este cauzata de atitudinea acestuia din ultimele luni, dar foarte mult a contat pozitia acestuia din Consiliul Local Timisoara, cand impotriva hotararii partidului, a votat contra intereselor politice a acestuia, avand o pozitie ostila in permanenta fata de proprii colegi si refuzand dialogul politic cu conducerile PNL Timisoara si PNL Timis. Prin urmare, ne vom delimita de orice vot si atitudine a acestuia in cadrul CL Timisoara”, a transmis Cosmin Tabara pe facebook.

Tabara afirma ca in urma evenimentelor tensionate care au avut loc la alegerile interne din cadrul partidului, din vara, s-a impus luarea acestor decizii impotriva acelor membri care prin modul lor de manifestare intr-o forma continuata au prejudiciat imaginea PNL si au adus atingere valorilor liberale.

“Prin aceste masuri nu a fost sanctionata opinia politica, ci modul violent prin care aceste persoane s-au manifestat de-a lungul a mai bine de trei luni. Anterior acestor alegeri interne, am incercat in dese momente sa avem un dialog, sa gasim o cale de mijloc in vederea inchegarii unei echipe care sa dezvolte si sa promoveze ideile liberale in Timisoara, dar am fost refuzati si exclusi din orice dialog”, sustine Tabara.

El mai mentioneaza ca Organizatia PNL Timisoara se bazeaza in continuare pe oameni de valoare, pe cetateni ai municipiului si va intreprinde doar actiuni in favoarea acestora.

“Ne vom apropia de mediul oamenilor de afaceri, de mediul academic, orasul nostru beneficiind de patru mari universitati, si de reprezentantii profesiilor liberale. PNL Timisoara a trecut prin momente grele, a pierdut ultimele alegeri, intelege motivele acestor infrangeri si este pregatita pentru reorganizare astfel incat timisorenii sa recastige increderea in cel mai vechi partid istoric”, a mai scris Cosmin Tabara in postare. (Mara Ion)

Leave a Reply