Atentionare PSD: Ciolos sa nu indrazneasca sa vina in Parlament cu Groparul Sanatatii pe lista sa guvernamentala!

PSD il someaza pe prim-ministrul desemnat Dacian Ciolos sa nu indrazneasca sa-l includa in propunerea sa guvernamentala pe groparul sistemului de sanatate, Vlad Voiculescu, care prin nepasare, incompetenta si scandal a provocat catastrofa sanitara generalizata pe care o traim in aceste zile.


Chiar daca echipa guvernamentala propusa de Dacian Ciolos nu ar avea nicio sansa de a primi votul de incredere al Parlamentului, prezenta lui Vlad Voiculescu sau a interpusilor sai pe o astfel de lista ar reprezenta o sfidare intolerabila si o bataie de joc la adresa societatii romanesti!

Ministrii USR-Plus de la Sanatate sunt direct vinovati de dezastrul medical si umanitar in care a ajuns Romania. Nu au niciun drept sa acuze acum ca n-au avut fonduri sau putere de decizie, dupa ce luni de zile s-au lafait in fotoliu de ministru fara a avea nimic de obiectat.

Astazi romanii au ajuns sa sape gropile din cimitir cu excavatorul, pentru ca, in lunile precedente, Vlad Voiculescu si ceilalti interpusi ai sai au fost mai interesati de privatizarea serviciilor medicale si de controlul achizitiilor din Sanatate decat de pregatirea sistemului sanitar pentru mult anuntatul val patru al pandemiei!

Ei sunt direct responsabili pentru pacientii arsi in spitale, pentru numarul insuficient de paturi de la ATI si pentru lipsa generalizata a medicamentelor pentru tratarea bolnavilor COVID-19, care mor cu zile si aglomereaza cimitirele din Romania!

Acesti gropari ai sistemului medical nu au ce cauta pe lista unui nou guvern! Locul lor este pe lista celor care vor trebui investigati pentru catastrofa sanitara pe care au provocat-o in Romania! (I.P.)

Leave a Reply