Expozitia de la Timisoara! Salonul Industriei Usoare, editia de toamna 2021, cu peste 50 de companii din intreaga tara (P)

In perioada 20 – 24 octombrie 2021, Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis gazduieste editia de toamna a Salonului Industriei Usoare, manifestare expozitionala traditionala organizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis de peste 25 de ani.


La eveniment si-au anuntat participarea 50 de companii din intreaga tara, producatori si comercianti, care vor expune spre vanzare o gama larga de articole de sezon: imbracaminte, lenjerie intima, incaltaminte, marochinarie si accesorii, produse cosmetice si naturiste, bijuterii din aur şi argint, gablonţuri etc. – la preţuri accesibile pentru toate categoriile de cumparatori.

Targul de produse traditionale din exterior va intampina vizitatorii cu dulciuri de casa, produse apicole, articole de artizanat, produse de carmangerie, unitati de alimentatie publica.

Expoziţia este deschisa de miercuri pana sambata, intre orele 10 – 20, iar duminica, intre orele 10 – 18.  Intrarea publicului este libera.

  • Expozitia se desfasoara cu respectarea normelor de siguranta si securitate impuse de restrictiile in vigoare.

Informatii suplimentare la tel. 0741700153, e-mail: aculea@cciat.ro, Aurora Culea  – organizator expo. (I.P.)

Leave a Reply