Ana-Maria Dica, fiica unei judecatoare de la Curtea de Apel Timisoara, a cucerit titlul national la dans sportiv

Campionatul National de Dans Sportiv ce se desfasoara, in acest weekend, la Piatra Neamt, a adus, deja, un titlu national pentru Timisoara. Perechea formata din Razvan Batranu si Ana-Maria Dica, de la Clubul Dance Spirit Timisoara, a urcat, ieri, pe cea mai inalta treapta a podiumului la Campionatul National de 10 Dansuri, cei doi tineri dansatori confirmandu-si statutul de favoriti cu care au fost creditati inaintea competitiei.


La categoria 10 Dansuri, considerata a fi cea mai complexa, sportivii au prezentat cinci dansuri standard si cinci latino.

In urma acestui succes de la Piatra Neamt, Razvan Batranu (18 ani) si Ana-Maria Dica (17 ani) au obtinut dreptul de participare la Campionatul Mondial, care va avea loc, in luna noiembrie, in Polonia.

Pentru obtinerea acestui succes, cei doi s-au antrenat in Italia, in zona Milano, unde s-a organizat o tabara internationala de dans sportiv, cu antrenori de top. De asemenea, Razvan Batrinu si Ana-Maria Dica au mai participa, in ultimele luni, la doua concursuri din circuitul WDSF (World Dance Sport Federation), la Belgrad si Bratislava.

Din cauza restrictiilor pandemice, Campionatul National de 10 Dansuri, Campionatului National Under 21 Latino si Romanian Dance Festival, organizate de Asociatia Club Sportiv Rayˊs Dance Piatra-Neamt, la Sala Polivalenta din localitate, s-au desfasurat fara spectatori, cu un numar maxim de 400 de sportivi, repartizati pe cele doua zile de concurs.

Reamintim ca Ana-Maria Dica este fiica judecatoarei Cristina Dica, de la Curtea de Apel Timisoara, si sora tenismenului Nini Dica. (Carla Radulescu)

Leave a Reply