O judecatoare in varsta de 54 de ani, rapusa de Covid-19! Medicii spun ca boala a evoluat rapid, intrucat magistratul nu era vaccinat

O judecatoare in varsta de 54 de ani de la Sectia Penala a Tribunalului Gorj a murit de Covid-19, dupa ce a ajuns in stare grava la spital, scrie Gorj Online.


Judecatoarea Cristina Simona Mota a ajuns in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta din Targu-Jiu, dupa ce a ignorat timp de cateva zile simptomele coronavirusului.

Magistratul a fost internat mai multe zile la Sectia Anestezie Terapie Intensiva (ATI) a spitalului gorjean, dar n-a mai putut fi salvat, pentru ca boala a evoluat rapid, iar plamanii ii erau afectati in proportie de peste 70%.

Judecatoarea Mota nu era vaccinata, iar la Directia de Sanatate Publica (DSP) Gorj figureaza cu comorbiditati (boli periculoase).

Cristina Simona Mota este sora fostului prim-procuror al Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, Gheorghe Emil Mota, care acum activeaza in structura centrala a Directiei Nationale Anticoruptie (DNA). Acesta s-a remarcat prin anchetele din dosare importante, atat la Targu-Jiu, cat si la Bucuresti. (V.E.)

Leave a Reply