Efectul COLTERM. Primarul Timisoarei nu mai suporta frigul din apartament, astfel ca se muta intr-o o vila de peste 300.000 de euro, cu centrala proprie

In timp ce peste 50.000 de apartamente din Timisoara risca sa ramana in frig, dupa ce E.ON a anuntat ca intrerupe livrarea cu gaze naturale a societatii de termoficare a orasului, din cauza unor datorii de peste 50 milioane de euro, primarul Dominic Fritz tocmai a ales sa se mute in casa noua.


In aceste conditii, eventuala racire a caloriferelor din apartamentul care-l detine in zona Pietei Iosefin nu-i va mai afecta familia, mai cu seama ca sotia sa este in perioada postnatala.

Astfel, dupa cum au descoperit jurnalistii de la Ziua de Vest, primarul Timisoarei se muta pe strada Eneas, intr-o vila incalzita cu gaz, cu centrala proprie, fugind de pe bv. General Ion Dragalina, unde are incalzire de la Colterm.

Vila are o valoare de peste 300.000 de euro, au declarat pentru Ziua de Vest mai multe surse. Asta in timp ce zeci de mii de timisorenii abonati la Colterm risca sa ramana fara caldura si fara apa calda peste iarna, E.On anuntand ca pe 25 octombrie va opri livrarile de gaz catre compania locala de termoficare.

Sursele noastre nu stiu sigur daca Fritz va cumpara sau va inchiria locuinta de pe strada Eneas, insa ne asigura ca este vorba despre o proprietate evaluata la aproximativ 330.000 de euro, detinuta (pana acum) de un cetatean italian, directorul firmei DEL BONO & CO SA Timisoara. De cateva zile la vila in care se va muta primarul lucreaza de zor o echipa de muncitori. (I.P.)

Cititi mai mult in Ziua de Vest

Leave a Reply