Iulius Town Timisoara iti prezinta expozitia ce imbina arta, tehnologia si natura, si te premiaza! (P)

Imbinarea artei cu tehnologia a reusit sa aduca impreuna elemente din domenii diferite, dand nastere unor instalatii spectaculoase! Iulius Gardens va fi luminat de unsprezece instalatii arhitecturale din cadrul expozitei de new media art gazduita de Iulius Town. Descopera si tu intersectia dintre arta, design si tehnologie!


In acest weekend, Iulius Town ii premiaza pe cei care vor ajunge in Iulius Gardens sa admire instalatiile de lumina! Vino cu flyer-ul pe care il primesti, la Centrul de Premiere din Iulius Mall si castigi pe loc unul dintre cele 1.500 de premii!

Tot weekendul acesta, daca faci shopping de minimum 200 de lei de la magazinele din Iulius Town si vii cu bonurile la Centrul de Premiere, poti castiga instant vouchere la brandurile tale favorite!

Expozitia va putea fi vazuta in toata splendoarea ei de la ora 18,30 si va fi prezenta in Iulius Gardens, de vineri, 22 octombrie pana luni, 25 octombrie 2021, inclusiv.

ELEMENTS este tema ce reuneste cele unsprezece instalatii arhitecturale. Apa si culoarea se impletesc intr-o instalatie cu vapori multicolori, miscarile vizitatorilor sunt transpuse in timp real intr-o alta instalatie luminoasa, focul a fost reinterpretat si transpus vizual intr-o constructie arhitecturala, iar curiosii sunt invitati sa „impleteasca” focul cu apa prin intermediul unei instalatii inedite.

Instalatiile sunt realizate de RIZI, un studio de design la intersectia dintre arhitectura, tehnologie si comunicare, explorand diverse cai pentru a transmite emotia prin intermediul tehnologiei. Expozitia este curatoriata de One Night Gallery, prima galerie de new media art din Romania ce promoveaza artistii tineri si aplicabilitatea tehnologiilor ca mediu de creatie si sustine interventiile culturale in spatiul public. (I.P.)

Leave a Reply