Liderul unui sindicat al politistilor, infectat cu Covid-19 chiar si dupa a treia doza de vaccin. “Cat de idiot sa fii, sa nu intelegi ca un individ vaccinat poate transmite virusul celor sanatosi cu care intra in contact!?”

Iulian Surugiu, liderul Sindicatului National al Agentilor de Politie (SNAP) a anuntat ca, imediat dupa ce a primit doza a treia de vaccin, s-a infectat cu Covid. Surugiu spune ca si-a facut testele dupa ce i-au aparut mai multe simptome ce aratau o posibila infectie cu coronavirus. Sindicalist SNAP, bolnav de COVID dupa doza trei de vaccin. „DSP mi-a spus ca pot sa circul linistit afara, ca sunt vaccinat!”


„Eu sunt vaccinat cu doza trei, ultima doza pe 8 octombrie. Dupa cateva zile, am avut simptome: mi-a curs nasul, tuse, febra interioara si ca orice om normal mi-am facut teste rapide. M-am testat acasa, a iesit pozitiv”, a declarat Iulian Surugiu.

Liderul SNAP a fost socat de sfatul celor de la DSP, care i-au spus ca este liber sa circule linistit „la serviciu, la mall, unde aveti treaba”, pentru ca era vaccinat.

„Am sunat la DSP Bucuresti. Mi-a raspuns o fatuca si mi-a spus: „Daca aveti a treia doza, puteti sa mergeti linistit la serviciu, la mall, unde aveti treaba, ca sunteti vaccinat”. I-am zis ca mie nu-mi vine sa cred ce aud”, sustine Iulian Surugiu, presedintele Sindicatului National al Agentilor de Politie.

Sindicalistul a povestit pe larg, pe contul sau de Facebook, cum a decurs discutia cu cei de la DSP. Iulian Surugiu a subliniat, de asemenea, ca nu l-a cautat nimeni timp de trei zile si ca singurul tratament pentru COVID l-a primit de la medicul sau de familie.

Azi vreau sa abordez, din nou, subiectul pandemie. Tin sa amintesc ca, inca de la inceput, am declarat public ca orice act medical, inclusiv vaccinarea, se poate face doar cu acceptul pacientului.

Personal am ales sa ma vaccinez, ajungand in prezent la cea de a treia doza, aceasta fiind si ultima in cazul meu.

Ieri, deoarece nu ma simteam bine mi-am facut un test rapid din farmacie, pe care l-am refacut de trei ori, pentru ca nu puteam sa accept ca sunt pozitiv.

Am anuntat telefonic DSP-ul de unde mi s-a spus ca daca sunt vaccinat nu mai trebuie sa fiu testat si doar daca am nevoie de concediu medical vor trimite pe cineva.

Daca cei infectati stau si asteapta sa fie testati, fara tratament medical, timp de cateva zile, de ce ne mai miram ca multi dintre ei ajung cu forme grave la spital?!

Cat de idiot sa fi sa nu intelegi ca un individ vaccinat, ca mine, cu simptome usoare, poate transmite virusul celor sanatosi cu care intra in contact?!!

Le-am cerut in mod repetat politicienilor sa inchida scolile, nu sa dea doar o vacanta, deoarece si copii sunt surse de raspandire a virusului.

Domnilor politicieni, treziti-va macar acum si faceti ce trebuie: scoala on-line, testare gratuita, izolarea celor infectati si asigurarea medicatiei de la primele simptome”, este apelul liderului SNAP. (V.E.)

Leave a Reply