Obsentum a inaugurat primul boutique de parfumerie din regiune, in Iulius Town Timisoara (P)

Esente unice, ingrediente rare si multa eleganta. Este ceea ce gasesc timisorenii in noul boutique parfumerie Obsentum din Iulius Town. Prima si cea mai ampla parfumerie de nisa din regiunea de vest se adreseaza celor care iubesc parfumurile autentice si excentrice.


Obsentum isi extinde reteaua de boutique-uri de parfumerie prin deschiderea primului magazin al brandului in Timisoara, in Iulius Town.

Noul spatiu completeaza reteaua celor 8 parfumerii de nisa ale brandului, ocupa o suprafata de 150 mp si este deservit de o echipa de 5 angajati.

Obsentum din Iulius Town le ofera clientilor sai acces catre toate experientele de cumparare premium care definesc conceptul. De asemenea, noua parfumerie completeaza mixul de branduri high end din Iulius Town, ce a fost dezvoltat in concordanta cu tendintele pietei si cu nevoile publicului de a accesa produse premium.

Astfel, Obsentum aduce in atentia consumatorilor locali o lista de branduri exclusiviste precum Initio, Parfums de Marly, Frederic Malle, Tiziana Terenzi, V Canto, Memo, Jul et Mad, Laurent Mazzone, Atelier des Ors. In plus, iubitorii de parfumuri de nisa pot regasi si alte branduri deja cunoscute precum Jo Malone London, Creed, Kilian, Tom Ford, Amouage, Xerjoff, Casamorati. Magazinul ofera o zona dedicata de beauty (make-up, grooming si skin care) sustinuta de branduri de lux: Skin 111, Acca Kappa, cat si de arome, precum Culti Milano, Dr. Vranjes Firenze si Jo Malone London.

„Inaugurarea acestui nou magazin Obsentum reprezinta o continuare a strategiei de dezvoltare a companiei – de a creste interesul si dorinta consumatorilor pentru parfumeria de nisa, ca parte componenta a segmentului de lux.

Inca de la lansarea pe piata din Romania, noi ne-am adresat iubitorilor de esente rare si care sunt totodata curiosi si interesati sa descopere note olfactive premium. Selectia de produse pe care noi o propunem este una exclusiva ce se bazeaza pe un portofoliu elegant de parfumuri, astfel incat suntem siguri ca printre brandurile noastre, se va regasi orice consumator care alege sa ne treaca pragul”, declara Ana Pintilie, Marketing Manager Obsentum.

Primul magazin Obsentum a fost deschis in 2016, in duty free-ul Aeroportului Otopeni, zona plecari internationale si face parte din grupul Millenium Pro Design, unul dintre liderii europeni din domeniul travel retail (actionar Gebr. Heineman). La ora actuala in Bucuresti, Obsetum este prezent cu patru spatii, cate unul in Constanta si Brasov, iar in reteaua IULIUS are un magazin in Iulius Mall Cluj. (I.P.)

Leave a Reply