450 de persoane se vaccineaza zilnic in centrul din Iulius Town Timisoara. Accesul este permis fara certificat verde sau test (P)

Compania IULIUS continua sa sprijine personalul medical si campania nationala de vaccinare impotriva virusului SARS-CoV-2. Astfel, cei care doresc sa se imunizeze au la dispozitie centrul de vaccinare din Iulius Town, de langa Terasa food court, cu acces din exterior pe langa scarile Tucano, iar din interior, cu liftul semnalizat.


Intrarea este permisa fara certificat verde sau test. Echipa medicala este prezenta in fiecare zi, in intervalul orar 08 – 20.

La centrul de vaccinare din Iulius Town, cei interesati se pot imuniza cu unul dintre serurile Pfizer – BioNTech, Moderna, Astra Zeneca/ Oxford sau Janssen/ Johnson&Johnson. Vaccinarea este posibila si fara programare, fiind necesar doar buletinul.

In ultimele doua saptamani, media zilnica a persoanelor vaccinate a fost de 450 de persoane.

Persoanele de alta nationalitate, care locuiesc in Romania si vor sa se vaccineze, o pot face prin prezentarea unui document in care sa fie prezent CNP-ul. Mai multe detalii despre campania nationala de vaccinare sunt disponibile pe Platforma nationala de informare cu privire la vaccinarea impotriva COVID-19.

Spatiul in care functioneaza centrul de vaccinare este pus la dispozitia autoritatilor de catre Iulius Town in mod gratuit, iar persoanele care se imunizeaza beneficiaza de doua ore de parcare fara plata.

Compania IULIUS continua, astfel, demersul de sustinere a sistemului medical initiat inca de la inceputul pandemiei, atunci cand a donat peste 150.000 de euro catre spitalele din orasele in care este prezenta prin proiectele sale. (I.P.)

Leave a Reply