Galerie FOTO: Descopera highlight-urile anilor `90, la Muzeul Pop-Up Generatia Millennials si o inedita expozitie inspirata din imaginarul science-fiction, in Iulius Town Timisoara!

The 90`s are calling, in Iulius Town! Daca toamna a venit la pachet cu o stare nostalgica sau pur si simplu vrei sa retraiesti momente din adolescenta ta, te asteptam in Iulius Mall, unde inca se desfasoara Muzeul Pop-Up Generatia Millennials. Expozitia este o premiera in Romania si poti sa descoperi camere tematice, precum: „Primele Iubiri”, „La scoala”, „Pop Culture” sau „Joc si joaca”. Totodata, nu rata expozitia „Nave aka Defense Shields”, care te va transporta intr-o calatorie utopica in spatiu.


Inca mai ai timp, pana pe 21 noiembrie 2021, sa vizitezi Muzeul Pop-Up Generatia Millennials, un concept in premiera, marca Asociatia ESCU. Cele cinci camere sunt special amenajate, in Atriumul Iulius Mall, astfel incat sa iti reaminteasca de perioada cand scriai in Oracole, nu pe wall-ul de pe Facebook.

Backstreet Boys, Enrique Iglesias sau Marilyn Manson au fost cateva dintre vedetele care si-au pus amprenta in lumea muzicii anilor `90, iar in camera „Pop Culture” vei descoperi o intreaga colectie de postere cu vedete pe care le adorai in adolescenta.

Raiati, evazati, talie inalta, largi, stii despre ce vorbim, nu? Vino sa vezi piesele vestimentare care au dat numele „generatiei in blugi”! Dupa ce faci o incursiune la „Disco Bairam” sau „La Scoala”, viziteaza si celelalte camere tematice prezente in Iulius Town! Nu uita sa iei cu tine si aparatul foto, pentru ca fiecare colt din cadrul Muzeului Pop-Up Generatia Millennials poate fi un photo corner ideal!

De asemenea, pana pe 19 noiembrie, poate fi admirata si expozitia „Nave aka Defense Shields” a artistului Ilie Duta, care propune o calatorie utopica in spatiu. Momentul surprins in cadrul expozitiei, ce are loc vis-a-vis de magazinul Lee Cooper din Iulius Mall, este pregatirea pentru decolare.

Structuri solide, geometrizate, ermetice, imbraca protector faguri de albine fragilizate, ultimele de pe Terra, intr-o incercare hazardata de a le salva de la disparitie. Un scenariu apocaliptic, care transpune plastic un semnal de alarma si care se inscrie intr-un demers mai larg al artistului, preocupat de problemele de mediu si ecologie.

„Nu te supara, frate!”, dar daca faci parte din generatia cu cheia la gat, vrei sa descoperi vibe-ul anilor `90 sau te preocupa viitorul planetei te asteptam in Iulius Town! (I.P.)

 

Leave a Reply