Un nou record de viteza pe Autostrada A1 Lugoj – Deva! Politistul Valer Kovacs, reflectie trista: „Oare cum apaream cu Loganul de 0.9, sa fiu nevoit sa alerg dupa el”

Recordul de viteza pe Autostrada A1 Lugoj – Deva a fost batut, in aceasta dupa-amiaza, de un sofer care rula cu nu mai putin de 253 de km/h. Aproape dublu decat viteza legala admisa. A fost oprit la timp de colegii politistului Valer Kovacs, de la Brigada Autostrazi, dupa ce acesta l-a surprins pe vitezoman, cu radarul din dotare, aproape “zburand” pe sosea.


„Pilotul de avion” aflat la volanul unui AMGv8 a ramas fara permis de conducere si va plati o amenda consistenta, insa rutieristul nu ezita sa trimita o sageata verbala pe adresa mai-marilor din Politia Romana: „Stau si ma gandesc, oare cum apaream in peisaj cu Loganul “talpa iute” de 0.9, sa fiu nevoit sa alerg dupa el”.

Cu alte cuvinte, reclama dotarea neconforma a politistilor pentru misiunile in viteza de pe autostrada.

Nu e problema ca s-au dezintegrat in o suta de bucati la +250km/h, este mai grav ca mai trag dupa ei cateva suflete nevinovate care circula regulamentar, oameni care nu au nici o vina si nu au gresit cu nimic.

In alte state putin mai civilizate, la asemenea viteza peste limita legala, esti prezentat in fata unui judecator si condamnat in regim de urgenta cu masina confiscata, ajungi la bulau, fara drep de apel. La noi e putin altfel. Primesti o dovada de circulatie valabila 15 zile cu care poti conduce fara probleme la fel de tare.

Dai o testare si in loc de 3 luni pe dreapta, stai doar o luna. Sau iti iei un avocat bun, care pentru bani va face orice sa te scoata nevinovat, amenda nici nu o bagi in seama ca doar ai bani multi si continui la fel pana ajungi la stirile de la ora 17. Cam asa sta treaba pe la noi.

Pana nu vor modifica legislatia in vigoare, vor muri multi oameni nevinovati. La noi alte sunt prioritati pe ordinea de zi. Stau si ma gandesc, oare cum apaream in peisaj cu Loganul “talpa iute” de 0.9, sa fiu nevoit sa alerg dupa el. Poate citesc aceste randuri si cei in cauza de “la butoane”, care pot schimba ceva in legislatia romana pentru asemenea specimene cu chip de om si minte zero.

Romania inca nu e pregatita pentru asemenea viteze. Pana se va schimba legislatia jalnica, aveti grija voi, ca noi nu va putem salva pe toti din calea “avioanelor”. Mai devreme sau mai tarziu, acesti “piloti de avioane” pe autostrada ii vedem la stirile horror de la ora 17”, atrage atentia politistul. (V.E.)

One thought on “Un nou record de viteza pe Autostrada A1 Lugoj – Deva! Politistul Valer Kovacs, reflectie trista: „Oare cum apaream cu Loganul de 0.9, sa fiu nevoit sa alerg dupa el”

  1. Ce limbaj are polițistul lu peste. Mai lasati-ne cu polițistul asta. Nici măcar nu l-a oprit el. Colegii polițistului x. Și după aia apare el și își da cu părerea și limbajul lui suburban ,,la bulau”. Dar caciula, căciulă cât e? Fotografia face cât o mie de cuvinte. Șaiba ghiul, brățară și căciulă se asortează la fix cu pistolul radar. Jalnic!

Leave a Reply