Topul Firmelor din Judetul Timis. Premiu de excelenta pentru antreprenoriat de succes – Adrian Cionca, director general RPC GROUP Timisoara (P)

Acordarea unui premiu de excelenta unor antreprenori de succes a devenit o traditie a Topului Firmelor din Judetul Timis. Anul acesta, importanta distinctie merge spre o companie prezenta de 12 ani pe piata de imobiliare din Romania si care se numara printre primii dezvoltatori din vestul tarii care garanteaza viitoarele proiecte prin rezultatele deja avute si prin clientii satisfacuti.


Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis acorda Trofeul de Excelenta pentru Antreprenoriat de Succes domnului Adrian Cionca, director general RPC GROUP Timisoara, in semn de recunoastere si pretuire pentru viziune si spirit inovator, perseverenta si determinare, responsabilitate si pasiune – calitatile unui antreprenor care a reusit sa isi transpuna ideile intr-o afacere de succes si sa conduca compania in elita afacerilor timisene.

Cifre cheie care califica compania pentru aceasta binemeritata distinctie: 1800 de locuinte vandute, 1150 de beneficiari si 150 de oameni zilnic pe santier.

Valorile dupa care RPC Group isi ghideaza intreaga activitate sunt: Cele mai mici preturi; Siguranta locuintei; Confortul clientului. Fie ca este vorba despre cartiere sau ansamble rezidentiale ori de proiecte facute la cerere pentru clienti particulari, RPC Group livreaza intotdeauna cu excelenta.

Cea de-a 28-a editie a Galei Excelentei in Afaceri – Topul Firmelor din Judetul Timis va fi transmis live in data de 19 noiembrie, cu incepere de la ora 19, pe posturile regionale de televiziune, pe platformele on-line si pe paginile de facebook ale partenerilor media, CCIAT si CRAFT cat si pe site-ul evenimentului: www.top.cciat.ro. (I.P.)

Informatii suplimentare la tel. 0722 503 138, e-mail: rolinic@cciat.ro, Rodica Olinic – consilier Relatii Publice.

Leave a Reply