In noul magazin Colin’s din Iulius Town Timisoara, tinute casual si articole mereu la moda (P)

Pasionatii de shopping sunt asteptati in Iulius Town cu o noua experienta la cumparaturi. Recent, s-a inaugurat magazinul Colin’s, ce se adreseaza iubitorilor stilului vestimentar casual si urban street. Brandul propune articole de imbracaminte si accesorii pentru femei si barbati, cu un aer cosmopolit si fresh, si te asteapta sa descoperi noile colectii in tonurile cromatice ale acestui sezon.


Noul magazin Colin’s, disponibil in Iulius Town, ii intampina pe timisoreni la parter, unde se desfasoara pe o suprafata de peste 400 mp. Brandul reuneste in noua locatie cei trei piloni ai marcii: inovarea, confortul si calitatea.

Inovarea porneste de la conceptul de amenajare ce are la baza o estetica moderna si continua cu varietatea pieselor vestimentare. Colectiile se remarca prin articole din denim indraznete, iar propunerile sunt completate de item-uri sustenabile fabricate din bumbac reciclat, care includ pulovere chic, jachete calduroase, pantaloni confortabili, camasi stylish si diverse alte produse fashion.

Materialele  si croiurile actuale ofera confortul de care ai nevoie pentru intreaga zi, iar calitatea produselor,  diversitatea generoasa de culori si detaliile sunt atuurile principale ale colectiilor care sunt usor de asociat cu orice stil personal.

Oferta mai include si o gama de accesorii in trend, de la genti si portofele intr-o varietate de modele, pana la articole de sezon, care iti vor completa toate tinutele.

Colin`s a fost infiintat in anul 1983, in Turcia, iar pentru ca s-a facut remarcat datorita calitatii denimului si varietatii pe care o ofera, in prezent, numara peste 600 de magazine, in mai mult de 37 de tari. In reteaua IULIUS, Colin’s este prezent cu trei magazine, in ansamblul mixed-use Palas Iasi, dar si in Iulius Mall Cluj-Napoca si Suceava, cel de al patrulea fiind inaugurat in Iulius Town. (I.P.)

Leave a Reply