Politisti spagari, denuntati printr-un apel la linia call center anticoruptie a DGA! 6 agenti de la IPJ Bacau, ridicati de procurori si dusi la audieri

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bacau, impreuna cu politistii anticoruptie ai Directiei Generale Anticoruptie efectueaza cercetari intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea, in cursul anului 2021, a unor infractiuni de luare de mita de catre sase agenti de politie din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Bacau – Politia Orasului Darmanesti, in legatura cu aplicarea/ neaplicarea sanctiunilor contraventionale pentru contraventii constatate la regimul rutier.


Dosarul penal a fost initiat ca urmare a unui apel la linia Call Center anticoruptie a D.G.A. 0800.806.806.

Astfel, in cursul zilei de 17 noiembrie 2021, procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bacau si ofiterii de politie judiciara ai D.G.A. – Serviciul Judetean Anticoruptie Bacau, impreuna cu alte 4 servicii judetene anticoruptie (Vaslui, Iasi, Covasna si Suceava), ca urmare a obtinerii autorizarilor legale de la instanta competenta, efectueaza perchezitii domiciliare in 5 locatii, dintre care una la sediul unei institutii publice, fiind puse in executare 6 mandate de aducere precum si ordonante de ridicare de inscrisuri.

Persoanele urmeaza a fi prezentate la Parchetul de pe langa Tribunalul Bacau in vederea audierii si luarii masurilor ce se impun.

In cauza se beneficiaza de sprijin din partea Gruparii de Jandarmi Mobila Bacau. (V.E.)

Leave a Reply