Florin Citu, fortat sa renunte la pretentia bizara de a ramane premier! Biroul Executiv al PNL l-a votat in unanimitate pe Nicolae Ciuca

Nicolae Ciuca a fost propus pentru functia de premier, de catre presedintele PNL, Florin Citu. Propunerea a fost votata in unanimitate. Liderul liberalilor nu participa fizic la sedinta PNL, care a inceput, azi, la ora 14, ci s-a conectat online.


In urma sedintei, prim-vicepresedintele PNL Gheorghe Flutur a anuntat ca Biroul Executiv al liberalilor a aprobat, in unanimitate, ca propunerea liberalilor pentru functia de premier sa fie Nicolae Ciuca, aceasta propunere venind din partea liderului partidului, Florin Citu.

„In BEx al PNL, in unanimitate, la propunerea presedintelui partidului, a fost votat candidat pentru premier domnul Nicolae Ciuca. Propunerea a venit din partea presedintelui partidului si a fost un vot in unanimitate”, a declarat Flutur, la sediul central al PNL, potrivit Agerpres.

El a precizat ca s-a votat si ca Nicolae Ciuca sa fie seful delegatiei PNL la negocierile cu PSD si UDMR.

„A mai fost o propunere: seful delegatiei negocierilor ca sa facem acest guvern a fost votat Nicolae Ciuca, cel care este sustinut candidat de premier in aceasta functie”, a mai spus Flutur.

„Am crezut ca il propun pe domnul Rafila. In acest moment PSD are o propunere de prim-ministru. Mergem la negocieri cu cei de la PNL”, a declarat Marcel Ciolacu, după ce liberalii au votat in unanimitate ca propunerea de premier din partea partidului sa fie Nicolae Ciuca.

Liberalii s-au intalnit, de la ora 16, cu reprezentantii PSD, pentru a negocia urmatorul premier si a stabili cine incepe “rotatia”. PSD l-a votat, miercuri, pe Marcel Ciolacu drept propunerea partidului pentru functia de premier. (Mara Ion)

Leave a Reply