Eveniment economic on-line: „Macedonia de Nord, destinatie pentru investitorii romani” (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis in parteneriat cu Ambasada Republicii Macedonia de Nord la Bucuresti invita firmele timisene la primul eveniment economic online Romania – Republica Macedonia, care va avea loc miercuri, 24 noiembrie a.c., pe platforma Zoom a CCIA Timis, cu incepere de la ora 11. Evenimentul este destinat prezentarii climatului de business si potentialului investitional favorabil oferit de piata nord-macedoneana, in scopul dinamizarii relatiilor economice bilaterale si identificarii de noi oportunitati de afaceri si investitii.


Prezentarile vor fi facute de Igor Velevski, State Advisor, Agency for Foreign Investments and Export Promotion si  de Hristina Stojanovik, Executive Director, Macedonian Chambers of Commerce.

Vor adresa mesaje de salut E.S. Gabriel ATANASOV, Ambasadorul Republicii Macedonia de Nord in Romania, Florica Chirita, presedinte executiv CCIA Timis si Igor Popov, director pentru Diplomatie Economica si Publica – Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Macedonia de Nord. La eveniment, va participa si Pavel Dupta, consulul onorific al Republicii Macedonia de Nord la Timisoara.

„Rolul nostru, al Ambasadei, este acela de a atrage cat mai multe firme romanesti care sa investeasca in Republica Macedonia de Nord. Statul macedonean ofera investitorilor straini conditii foarte bune, facilitati atractive. (…) Cred ca tarile noastre pot fi parteneri de incredere in identificarea modalitatilor de dinamizare a relatiilor bilaterale”, a declarat ambasadorul Republicii Macedonia de Nord in Romania, cu ocazia vizitei la CCIAT in 26 octombrie a.c., atunci cand s-a decis organizarea acestui eveniment, ce va fi urmat de un Forum de Afaceri romano-nord macedonean, la Skopje, in primavara anului viitor.

Limba de conversatie este engleza.

Participarea firmelor este gratuita.

Termenul limita pentru inregistrare este 23 noiembrie 2021. Link-ul de inregistrare la eveniment va fi trimis dupa primirea confirmarii de participare. (I.P.)

NOTA: Informatii suplimentare la tel. 0372 185 285, e-mail: sstoianov@cciat.ro, dra. Stana Stoianov – director Departament Relatii Economice cu Mediul de Afaceri / CCIAT.

 

Leave a Reply