PE SURSE. Noi detalii despre accidentul tragic provocat de fiul unui primar din Timis. Cum putea fi salvat tanarul care si-a pierdut viata

Apar noi detalii despre accidentul tragic provocat de fiul primarului din localitatea Liebling, judetul Timis, soldat cu decesul unui tanar in varsta de 16 ani, pasager in autoturism. Ioan Gheorghe Munteanu a condus autoturismul tatalui sau, desi nu poseda permis de conducere, iar pe drumul judetean dintre Folea si Tormac, la o curba, a pierdut controlul volanului si a iesit in decor.


Masina s-a rasturnat la aproximativ 10 m de sosea, iar de la momentul producerii accidentului au trecut mai multe ore pana la preluarea victimelor de catre ambulante. Potrivit unei surse din apropierea anchetei, ar fi existat o sansa de salvare pentru tanarul care a decedat, daca cineva ar fi sunat la 112 si ar fi anuntat evenimentul.

„Una dintre fetele care se aflau in masina in momentul accidentului a reusit sa-si sune o cunostinta, un tanar in varsta de 23 de ani, pe care l-a rugat sa vina pentru a o duce acasa. Ceea ce s-a si intamplat. Tanarul a venit la locul accidentului, a preluat-o pe adolescenta de 15 ani, si a dus-o acasa. Fara a suna la 112 pentru a anunta accidentul. Dimineata, tanara s-a prezentat la spital, iar medicii au descoperit ca avea o clavicula rupta. In cele din urma, tanara a recunoscut ca era in masina cu fiul primarului si ca nu a sunat la 112 pentru ca parientii ei sa nu afle nimic despre implicarea sa in accident”, ne-a dezvaluit sursa.

Potrivit unei informatii ultima ora, ar fi decedat inca unul dintre pasagerii minori din masina condusa de fiul primarului, care era internat in spital. Deocamdata, IPJ Timis nu a confirmat aceasta stire. (V.E.)

Foto: arhiva

Leave a Reply