Tupeu 2021! Protestatarul Cristian Dide a trimis colete cu cannabis la DIICOT, pentru a promova legalizarea consumului de droguri de risc

Protestatarul Cristian Dide a procurat canabis din afara tarii, dar si din Romania si a trimis doua colete cu droguri la sediile DIICOT – Structura Centrala si Serviciul Teritorial Iasi, au declarat surse judiciare pentru Agerpres.


Luni dimineata, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iasi, impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul BCCO Iasi, au efectuat noua perchezitii domiciliare in judetele Ilfov si Calarasi si in Bucuresti, la sediile unor societati comerciale (magazine) si la locuintele unor persoane fizice suspectate de savarsirea infractiunilor de trafic de droguri de risc si introducere in tara de droguri de risc (canabis si produse cu continut THC).

Potrivit unui comunicat al DIICOT, o persoana a procurat din afara tarii, dar si de pe teritoriul Romaniei cantitati de canabis pe care le-a detinut si distribuit prin intermediul unor societati de curierat. O parte dintre aceste stupefiante au fost trimise, sub forma de colete, catre DIICOT – Structura Centrala si Serviciul Teritorial Iasi.

Surse judiciare au declarat ca persoana respectiva este protestatarul Cristian Dide. De altfel, Cristian Dide s-a exprimat public in mai multe randuri pentru legalizarea consumului de canabis in Romania.

In urma perchezitiilor efectuate, au fost ridicate produse si substante, susceptibile a face parte din categoria drogurilor. La sediul DIICOT – Serviciul Teritorial Iasi vor fi conduse, in vedere audierii, trei persoane. (V.E.)

Leave a Reply